375
H Στόρμι Ντάνιελς σε δημόσια εμφάνισή της. Η Wall Street Journal έχει αποκαλύψει ότι δικηγόρος του Τραμπ την πλήρωσε $130.000 για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Δεν το έκανε... | YouTube

«Είχα σχέση με τον Τραμπ, δεν ήταν σπουδαίος εραστής» λέει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 12:15
H Στόρμι Ντάνιελς σε δημόσια εμφάνισή της. Η Wall Street Journal έχει αποκαλύψει ότι δικηγόρος του Τραμπ την πλήρωσε $130.000 για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Δεν το έκανε...
|YouTube

«Είχα σχέση με τον Τραμπ, δεν ήταν σπουδαίος εραστής» λέει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 12:15

Επιμένουν οι αναφορές για την σύντομη –και, από ό,τι λέει η ίδια, όχι και τόσο συναρπαστική- σχέση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με τον μεγιστάνα τότε Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ντάνιελς είχε μιλήσει το 2011 στο περιοδικό In Touch για την περιστασιακή σχέση που είχε με τον Τραμπ στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα. Η συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε μόλις την Πέμπτη.

Η ηθοποιός λέει ότι συνήψε δεσμό με τον Τραμπ μόλις τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι ότι όταν κάναμε σεξ, του έλεγα “σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”», είπε. «Το σεξ ήταν γενικά βαρετό».

Για την γνωριμία τους, η Ντάνιελς λέει ότι «με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί εκείνο το βράδυ. Κι εγώ του είπα “ναι, φυσικά!”».

Στο δωμάτιο του Τραμπ στο ξενοδοχείο την υποδέχθηκε ένας σωματοφύλακας ενώ ο ο Τραμπ έβλεπε τηλεόραση φορώντας πιτζάμες. Περίπου, δηλαδή, το ίδιο που κάνει και σήμερα στον Λευκό Οίκο.

«Ξέρει ο κ. Χέφνερ ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;», ρώτησε η πορνοστάρ τον Τραμπ, με τον οποίο κατέληξαν να δειπνήσουν στο δωμάτιο. Ο επιχειρηματίας της έκανε πολλές ερωτήσεις για τη δουλειά της ενώ εκείνη λέει ότι τον πείραζε για τα μαλλιά του και τον ρωτούσε για τη Μελάνια. «Μου λέει, “μην ανησυχείς γι’ αυτήν”».

Οπως είπε συζήτησαν για ώρες. Επειτα πήγε στο μπάνιο και όταν γύρισε βρήκε τον Τραμπ να κάθεται στο κρεβάτι και να λέει «“έλα εδώ”».

Η Ντάνιελς υποστήριξε ότι το σεξ με τον Τραμπ «δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο». Πάντως αυτός γοητεύτηκε μαζί της –αλλά και αυτή μαζί του.

Τα επόμενα χρόνια συναντήθηκαν αρκετές φορές.

Μία φορά της είπε ότι διέθετε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ότι ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του, Ιβάνκα και μία άλλη της ζήτησε να υπογράψει ένα DVD με ταινία της.

Την περασμένη εβδομάδα η Wall Street Journal είχε αναφέρει ότι ο δικηγόρος του Τραμπ Μάικλ Κοέν έδωσε στην πρώην πορνοστάρ τον Οκτώβριο του 2016 130.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα.

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ δήλωσε: «ο πρόεδρος γι’ άλλη μια φορά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, όπως και η κυρία Ντάνιελς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...