268
Καλό ταξίδι Χρήστο... | facebook

Πόσο κρίμα – πέθανε στα 35 του ο ξεχωριστός Χρήστος Γραμματίδης

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 14:12
Καλό ταξίδι Χρήστο...
|facebook

Πόσο κρίμα – πέθανε στα 35 του ο ξεχωριστός Χρήστος Γραμματίδης

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 14:12

Ο Χρήστος Γραμματίδης νικήθηκε τελικά από τον καρκίνο.

Ο Χρήστος ήταν ένας πολύ καλός δικηγόρος και πολλοί τον γνώριζαν από τα social media όπου συχνά διατύπωνε τις απόψεις του και μοιραζόταν λεπτομέρειες από τις σκληρές μάχες που έδινε με την αρρώστια.

Ο Χρήστος ήταν ένα φαινόμενο θάρρους αλλά και φαινόμενο του κόσμου των social media, σε βαθμό που ο χαμός του να προκαλέσει θλίψη σε μια τεράστια κοινότητα, απλών πολιτών αλλά και πολιτικών.

Είχε γίνει πασίγνωστος για την γενναιότητα με την οποία αντιμετώπιζε την ασθένεια του: ένα είδος καρκίνου του λεμφικού συστήματος. Σε ένα από τα πολλά του κείμενα μάλιστα, στο amagi.gr, απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις που του κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με το πρόβλημα της υγείας του.

Μεταξύ άλλων, έλεγε:

«Χωρίς τη στήριξη που έχω από σύντροφο, οικογένεια, φίλους και γιατρούς, θα είχα πεθάνει ήδη. Δεν έμεινα λεπτό μόνος, δεν με έχουν αφήσει στιγμή. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι αλληλένδετο με το πρώτο: έχω δει στο νοσοκομείο πώς περνάνε αυτήν την αρρώστια οι άνθρωποι που είναι μόνοι. Είναι απάνθρωπο, αβάσταχτο. Μην αφήνετε τους ανθρώπους μόνους. Στο μαζί κρύβεται η αξιοπρέπεια».

Eπίσης, πριν από μόλις δέκα ημέρες, έγραψε:

Τον 35χρονο δικηγόρο έσπευσαν να αποχαιρετήσουν αρκετοί φίλοι και γνωστοί περιγράφοντας έναν άνθρωπο ευαίσθητο, περήφανο, με χιούμορ και ταλέντα. Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

Δείτε παρακάτω τι είχε γράψει ο Χρήστος για τον καθημερινό Γολγοθά των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν αυτήν την ασθένεια…

Οι απροστάτευτοι καρκινοπαθείς μάρτυρες

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...