365
Αλεξάνταρα Στανόγεβιτς. Αλλος ένας προπονητής που ήταν περαστικός από την χώρα μας | IntimeSports

Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Στανόγιεβιτς ύστερα από… 57 ημέρες – πήρε τον Λουτσέσκου

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 17:07
Αλεξάνταρα Στανόγεβιτς. Αλλος ένας προπονητής που ήταν περαστικός από την χώρα μας
|IntimeSports

Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Στανόγιεβιτς ύστερα από… 57 ημέρες – πήρε τον Λουτσέσκου

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 17:07

Πενήντα επτά ημέρες, 180 λεπτά επίσημων αγώνων συν οι κάποιες καθυστερήσεις, δύο παιχνίδια του Europa League. Τόσα χρειάστηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, για να καταλάβουν (;) ότι η ομάδα δεν μπορεί να πορευτεί άλλο με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς! Ο σέρβος προπονητής οδήγησε την ομάδα στην επόμενη φάση του Europa League όμως δεν θα κάνει καν πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Oι «ασπρόμαυροι» έκαναν λόγο για κοινή απόφαση διοίκησης και αθλητικού διευθυντή του Λούμπος Μίχελ – προφανώς για να αναφέρεται ήταν δική του η σχετική εισήγηση. Στην ανακοίνωση, ο Στανόγεβιτς, ο οποίος είχε παρουσιαστεί στα μέσα Ιούνιου στη Θεσσαλονίκη ως ο εκλεκτός του Ιβάν, περιγράφεται ως ένας προπονητής ο οποίος «δεν είναι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση». Τα ηνία της ομάδας, λοιπόν, αναλαμβάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με θητεία στην Skoda Ξάνθη, ο οποίος όπως φαίνεται θα προλάβει να κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τον ρουμάνο τεχνικό, εκείνος έδειξε να έχει πίστη στο ρόστερ της ομάδας, και δεν ζήτησε χρόνο προσαρμογής, δεσμευόμενος παράλληλα πως μπορεί να φέρει εις πέρας τους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ. Για το συμβόλαιο που υπογράφηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές (για 2+1 χρόνια) οι συζητήσεις ήταν ελάχιστες, με τον Λουτσέσκου να συμφωνεί σε υψηλά μπόνους κατάκτησης στόχων. Ο Ρουμάνος θα δώσει το παρών στην προπόνηση που ήταν προκαθορισμένη από τον Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς, για τις 7:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...