145
Τώρα πια, το δάνειο που θέλετε «κατεβαίνει» στον λογαριασμό σας πιο εύκολα από ποτέ | Υoutube

«e- loan by winbank»: Νέο ψηφιακό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 17:33
Τώρα πια, το δάνειο που θέλετε «κατεβαίνει» στον λογαριασμό σας πιο εύκολα από ποτέ
|Υoutube

«e- loan by winbank»: Νέο ψηφιακό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 17:33

Η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος σε θέματα εξελιγμένης τεχνολογίας και ψηφιακών υπηρεσιών προσφέρει, πρώτη στην ελληνική τραπεζική αγορά, ένα καινοτόμο προϊόν: το e- loan by winbank.

Το νέο προϊόν εισάγει την ηλεκτρονική τραπεζική στη  χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με απλές και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη στην τράπεζα.

Με το e-loan ο πελάτης καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το  δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά  μέσω της winbank, με ανταγωνιστικά προϊοντικά χαρακτηριστικά και  δώρο 20.000 yellows με την εκταμίευσή του στα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.

Η Τράπεζα Πειραιώς παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και  με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/daneia/katanalotika-daneia

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...