258
|

Δύσκολη ημέρα με τρεις πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 10:29

Δύσκολη ημέρα με τρεις πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 10:29

Εντονα κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρήθηκαν από το πρωί στην Αθήνα, ενώ δύσκολο για τους οδηγούς που πρέπει να κινηθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, αναμένεται και το υπόλοιπο της ημέρας. Αιτία, οι τρεις προγραμματισμένες πορείες με κατάληξη τη Βουλή.

Η αρχή έγινε με τους συνταξιούχους που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, για να διαμαρτυρηθούν για τις επερχόμενες περικοπές στις συντάξεις. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης έκαναν πορεία προς τη Βουλή.

Πορεία προς το Μαξίμου, τη Βουλή και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκανε και η  ΠΟΕΔΗΝ μετά από προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στους Αμπελοκήπους.

286608

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής έκαναν στάση εργασίας από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 και 24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της υπόλοιπης χώρας.

286668286669

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη και πορεία προς τη Βουλή έκναν εξάλλου τα μέλη της Ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

286593

Ομάδα διαδηλωτών έριξε συμβολικά λιγνίτη μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ κάποιοι θέλησαν να μπουν στη Βουλή, αλλά εμποδίστηκαν από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

286654
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 17.00, πραγματοποιούν τέλος, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...