192
Το σημείο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο | ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ / Intimenews

Δύο νεκροί από την πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 13:28
Το σημείο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο
|ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ / Intimenews

Δύο νεκροί από την πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 13:28

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ψεκαστικού ελικοπτέρου το οποίο κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο στον Σχινιά ο πιλότος και ένας άλλος επιβάτης, ενώ ένας τρίτος επιβάτης είναι τραυματίας εκτός κινδύνου.

Το ελικόπτερο είχε εκτελέσει πτήση για ψεκασμό για κουνούπια στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αττικής Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός, ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δύο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή.

Ωστόσο, το ελικόπτερο χτύπησε σε σύρματα και κατέπεσε λίγο πριν από τις 10:00, όπως φαίνεται στο βίντεο ενός από τους επιβαίνοντες, το οποίο μετέδιδε μάλιστα ζωντανά σε κοινωνικά δίκτυα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τους δύο άνδρες χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, οι οποίοι διακομίστηκαν στο ΚΑΤ.

Ο τρίτος επιβάτης ήταν φοιτητής που έκανε την πρακτική του και απεγκλωβίστηκε πριν φτάσει η Πυροσβεστική με την συνδρομή περιοίκων. Και αυτός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε τη διερεύνηση των αιτιών.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σγουρός ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη της παράταξης «Αττική» για την απώλεια των δύο συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...