582
Μαζί στη Βουλή, μαζί και στη ζωή. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο των Podemos ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα | EPA/CHEMA MOYA

«Δίδυμοι μπελάδες» για τον Ιγκλέσιας των Podemos

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 12:19
Μαζί στη Βουλή, μαζί και στη ζωή. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο των Podemos ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα
|EPA/CHEMA MOYA

«Δίδυμοι μπελάδες» για τον Ιγκλέσιας των Podemos

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 12:19

Ο έρωτας στα χρόνια του facebook και στο περιβάλλον εργασίας. Δύο στα δύο για το φωτογενές, μαχητικό ζευγάρι που γεννήθηκε μέσα από το πάθος για μια καλύτερη Ισπανία. Ο 39χρονος Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής του κόμματος Podemos και η 29χρονη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ίδιας πολιτικής παράταξης Ιρένε Μοντέρο περιμένουν δίδυμα το προσεχές φθινόπωρο. Το ανακοίνωσε η Μοντέρο μέσω της προσωπικής σελίδας της στο facebook, επιβεβαιώνοντας μια και καλή τις φήμες που οργίαζαν εδώ και καιρό για τον έρωτα που γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής.

Μέχρι πρότινος, και οι δύο απαντούσαν «ουδέν σχόλιον» σε σχετικές με τη σχέση τους ερωτήσεις, ακόμα και όταν είχε διαρρεύσει στα μίντια μία παπαρατσική φωτογραφία με τους δυο τους να φιλιούνται σε ένα μπαρ. Τώρα όμως που περιμένουν και τον πελαργό, δεν μπορούσαν πλέον να το κρατούν κρυφό.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και μαζί σου, Πάμπλο, καθώς επιβιβάστηκα πλέον για μια διαδρομή που μέσα στους επόμενους μήνες θα γιγαντώσει τα συναισθήματά μας, θα μεταμορφώσει το σώμα μου και θα γεμίσει τις ζωές μας με μαγεία, αλλά και με αρκετές άγρυπνες νύχτες» έγραψε η Μοντέρο στο post της.

Και συνεχίζοντας: «είμαι σχεδόν δεκατριών εβδομάδων έγκυος και μέσα μου μεγαλώνουν δύο πλάσματα, τα οποία, αν όλα πάνε καλά, θα γεννηθούν κάπου μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Είμαστε τρομερά χαρούμενοι που έχουμε το προνόμιο να μοιραζόμαστε αυτή τη διαδρομή μαζί με τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους και όλους τους φίλους μας, οι οποίοι θα αποτελέσουν την καλύτερη οικογένεια για τα παιδιά μας».

epa06605209 Leader of Podemos Party, Pablo Iglesias (R), and party's spokeswoman, Irene Montero (L), advocates of the derogation of the revisable life sentence, arrive to the Lower house to attend the Parliamentary session held to derogate the custodial sentence in Madrid, Spain, 15 March 2018. This punishment was passed in the Lower House, only backed by the People's Party (PP), in March 2015, and allows judges to impose a revisable life sentence to cases of extreme nastiness such as murders. Now, after Basque Nationalist Party (PNV) proposed to put it down, several parties support the derogation of this life sentence with the exception of PP, UPN and Coalicion Canaria who have shown their total support. According to the parties that support eliminating this type of sentence, prisoners should have a chance to reintegrate society as the Spanish Constitution establishes. EFE/ Mariscal EPA/MARISCAL
H Ιρένα και ο Πάμπλο θα γίνουν γονείς (EFE/ Mariscal EPA/MARISCAL)

Συγκινημένος ο Πάμπλο, της απάντησε-μέσω facebook- με ένα τρυφερό ποίημα που μιλά για έναν αντεστραμμένο κόσμο, όπου υπάρχουν μόνο καλοί λύκοι και πειρατές που μάχονται για το κοινό καλό. Σε παλιότερη συνεντεύξή της, η Μοντέρο, σε ερώτηση σχετικά με τον χαρακτήρα του Ιγκλέσιας, εκείνη είχε απαντήσει ότι «είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, που αγαπά τη γνώση αλλά και τη μάθηση, κι όλα αυτά σε συνδυασμό με μεγάλη ευαισθησία. Στην ίδια συνέντευξη, είχε ερωτηθεί και για το ενδεχόμενο να προκύψει ένας έρωτας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Επηρεασμένη από την κοινοβουλευτική της θέση, η Μοντέρο είχε αποφύγει περίτεχνα τη δημοσιογραφική παγίδα: «Στην πολιτική, πολλοί άνθρωποι περνούν πολλές ώρες μαζί δουλεύοντας κι έτσι είναι φυσικό, πολλοί από αυτούς να καταλήξουν είτε να γίνουν καλοί φίλοι, είτε κάτι παραπάνω».

Αυτό το «κάτι παραπάνω» λοιπόν, θα φέρει σύντομα και δύο παιδιά στον κόσμο. Κι ενώ οι δημοσκοπήσεις συνεχίζονται σε μία δύσκολη πολιτικά εποχή και για την Ισπανία, το μόνο σίγουρο είναι ότι στις επόμενες προγραμματισμένες εκλογές του 2020, τα δίδυμα θα είναι ενάμισυ έτους. Το λάβαρο της κοινωνικής επανάστασης, δίνει τη θέση του στις κουδουνίστρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...