201
Οι παίκτες της Κροατίας πανηγυρίζουν - Οι Αργεντινοί δεν υπάρχουν στο καρέ, κυριολεκτικά και μεταφορικά | REUTERS/Lucy Nicholson

Διασυρμός: Αργεντινή-Κροατία 0-3

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 23:10
Οι παίκτες της Κροατίας πανηγυρίζουν - Οι Αργεντινοί δεν υπάρχουν στο καρέ, κυριολεκτικά και μεταφορικά
|REUTERS/Lucy Nicholson

Διασυρμός: Αργεντινή-Κροατία 0-3

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 23:10

Η Κροατία δεν είναι Ισλανδία για να αρκεστεί σε μια ισοπαλία με το φάντασμα της Αργεντινής κι από τη στιγμή που οι Λατινοαμερικάνοι άρχισαν τα δώρα κι έπαιζαν με το ίδιο νωθρό στιλ όπως και κόντρα στους ψαράδες, το πλήρωσαν με μια συντριβή που τους φέρνει μια ανάσα από έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό!

Φλύαρη, χωρίς φαντασία και με τον Μέσι πάλι σκιά του εαυτού του, η Αργεντινή προδόθηκε από την αστεία άμυνά της καθώς στο 53′ ο Καμπαγέρο έκανε δώρο το γκολ στον Ρέμπιτς για να ακολουθήσουν τα γκολ των Μόντριτς (82′) και Ράκιτιτς που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3 που στέλνει την Κροατία στους 16.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9GWNTsaSJjI

Τώρα, όλη η Αργεντινή προσεύχεται για ένα θαύμα!

Αυτή η ήττα της Αργεντινής από την Κροατία στο Νίζνι, έγραψε… ιστορία, αλλά αρνητική για την παρέα του Λιονέλ Μέσι. Διότι αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη βαρύτερη στην ιστορία της Αργεντινής στον όμιλο Μουντιάλ. Είχε προηγηθεί ο διασυρμός με 6-1 από την Τσεχοσλοβακία στο Χέλσινμποργκ τον Ιούνιο του 1958, στο πλαίσιο του Μουντιάλ της Σουηδίας, ωστόσο τότε και οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης (προκρίθηκαν Γερμανία και Βόρεια Ιρλανδία.

Αποτελέσματα

1ος όμιλος
Ρωσία-Αίγυπτος 3-1
Ουρουγουάη – Σ. Αραβία     1-0

2ος όμιλος
Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0
Ιράν – Ισπανία 0-1

3ος όμιλος
Δανία-Αυστραλία 1-1
Γαλλία-Περού 1-0

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...