212
|

O Νίκος Παππάς μας στέλνει… διαστημικές ευχές για το Πάσχα!

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 17:58

O Νίκος Παππάς μας στέλνει… διαστημικές ευχές για το Πάσχα!

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 17:58

Κάποιοι έσπευσαν να χαμογελάσουν με συγκατάβαση, αναγνωρίζοντας στην ευχετήρια κάρτα του Νίκου Παππά έναν αυτοσαρκασμό. Αλλά και το πόσο ο υπουργός πρέπει να θεωρεί ως μέγα επίτευγμα της θητείας του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής την ίδρυση του περίφημου Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει αυτός ο Οργανισμός, αλλά ας είναι, μας ταξιδεύει, έστω και νοερά, στο Σύμπαν και χρησιμεύει ως πηγή έμπνευσης για πασχαλινές ευχές.

Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν τη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη. Στη σκηνή όπου ο ενθουσιασμένος χουνταίος λοχαγός (Αντώνης Θεοδωρακόπουλος) σπεύδει στους φαντάρους της ΤΕΔ και τους ζητάει ένα πρωτότυπο γραφιστικό για το Πάσχα και την πρώτη επέτειο της 21ης Απριλίου – τότε ο στρατιώτης Παπαδόπουλος (Νίκος Καλογερόπουλος) καταλήγει μαζί με τον Μαρλαφέκα ή Μπούλη (Πάρις Τσέλιος) στην ιδέα να βγαίνουν ένας φαντάρος και το πουλί της Χούντας από ένα αυγό.

201308012046440.loufa-frames-28
Οι ήρωες της «Λούφας και Παραλλαγή» με το… γραφιστικό δημιούργημά τους

Αλλες εποχές, άλλα πράγματα βγαίνουν από το αυγό.

Σε κάθε περίπτωση η ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα που έστειλε ο κ. Παππάς με ένα διαστημικό λεωφορείο να βγαίνει από ένα σπασμένο αυγό μοιάζει να εξερευνά νέα όρια, αν όχι στο Διάστημα, σίγουρα στην πολιτική επικοινωνία.

Κάρτα Υπ.ΨΗΠΤΕ, Ν.Παππά_Ευχές για Πάσχα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...