330
O «ηρωικός» Αλέξης Τσίπρας μιλά στην ΕΡΤ3 για τις αντοχές του έναντι των επιθέσεων που δέχεται | Υoutube

«Δεν είστε στον ΣΚΑΪ, αλλά στην ΕΡΤ3»: Στον Τσίπρα δεν αρέσουν τα ροζ συννεφάκια…

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2017, 12:35
O «ηρωικός» Αλέξης Τσίπρας μιλά στην ΕΡΤ3 για τις αντοχές του έναντι των επιθέσεων που δέχεται
|Υoutube

«Δεν είστε στον ΣΚΑΪ, αλλά στην ΕΡΤ3»: Στον Τσίπρα δεν αρέσουν τα ροζ συννεφάκια…

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2017, 12:35

Στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να αυτοπαρουσιαστεί ως ο Πρωθυπουργός που δέχεται τον σκληρότερο πόλεμο από τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες δεκαετίες. Ο λόγος προφανής, καθώς για όλες τις κυβερνητικές αποτυχίες φυσικά δεν φταίει κανείς άλλος  παρά μόνο τα «εμπαθή» ΜΜΕ που ψάχνουν να βρουν τρόπο για να πλήξουν το κοπιώδες κυβερνητικό έργο.

«Είμαι αυτός που έχει δεχθεί τη σκληρότερη κριτική από τη μεγαλύτερη μερίδα των ΜΜΕ, από κάθε άλλο Πρωθυπουργό», ισχυρίστηκε ως άλλος λαϊκός ήρωας ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι σε αντίθεση με τους προκατόχους του, στον ίδιο δεν αρέσουν τα «ροζ συννεφάκια».

«Οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί είχαν συνηθίσει να βρίσκονται σε ένα ροζ συννεφάκι. Εγώ αντιθέτως ούτε το επεδίωξα, ούτε θέλω να βρίσκομαι έξω από την κριτική, στο απυρόβλητο… Ούτε έχω, ούτε θέλω να κρύψω τίποτα… Δεν έχω ανάγκη να είμαι σε πλαίσιο προστασίας…», υπογράμμισε στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ο χαλκέντερος Πρωθυπουργός.

«Εγώ έχω επιλέξει και μπορώ να επικοινωνώ απευθείας και άμεσα.. Δεν χρειάζομαι καλλωπισμό, δεν χρειάζομαι να έχω απέναντί μου τον κ. Γιαννούλη, να του στέλνω σημειώματα για το τι ερωτήσεις να μου κάνει…», ήταν η αιχμηρή ατάκα του Αλέξη Τσίπρα περί στημένων η προσυμφωνημένων πολιτικών συνεντεύξεων από αντιπολιτευόμενα μέσα.

Και όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 έσπευσε να εξηγήσει ότι «το σημείωμα αυτό (που είχε μπροστά του) είναι προσωπικό μου», σαν έτοιμος από καιρό, ο Πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να συμπληρώσει ειρωνικά: «Δεν είστε και στον ΣΚΑΪ εσείς, στην ΕΡΤ3 είστε από όσο γνωρίζω». «Εγώ», είπε, «δεν χρειάζομαι τέτοια, άλλοι τα έχουν ανάγκη»… Και η εικόνα αυτοηρωοποίησης είχε πλέον ολοκληρωθεί.

Tα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του δεν έμειναν ασχολίαστα από τη Νέα Δημοκρατία που επεφύλαξε ένα καυστικό σχόλιο για την επιλογή του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και μέσου: «Την επόμενη φορά που ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη, ας προτιμήσει κάποιον δημοσιογράφο που δεν έχει κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ.  Έτσι για να τηρούνται τουλάχιστον τα προσχήματα…».

Σημειωτέον ότι ο παρουσιαστής της συγκεκριμένης εκπομπής στην ΕΡΤ3 είναι ο Χρήστος Γιαννούλης, πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...