416
Ο 58χρονος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος για να δεχτεί τα χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το δεύτερο λιντσάρισμα στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2017, 12:25
Ο 58χρονος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος για να δεχτεί τα χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το δεύτερο λιντσάρισμα στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2017, 12:25

Οι κατάρες της μάνας και τα χτυπήματα των οργισμένων συγγενών και φίλων της άτυχης Δώρας Ζαμπέρη, συνόδεψαν ξανά τον 58χρονο που σήμερα Παρασκευή μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και πάλι οι φίλοι και οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που προσπάθησαν και εν μέρη κατάφεραν να λιντσάρουν τον δράστη.

Οι αστυνομικοί έδειξαν για δεύτερη φορά ότι αδυνατούν να αποκρούσουν την οργή των ανθρώπων που είδαν τον δικό τους άνθρωπο να χάνετε για 25 ευρώ. Πρώτος ο αδελφός της άτυχης Δώρας πέταξε προς τον δολοφόνο ένα μπουκάλι με νερό, ενώ καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα στα δικαστήρια έπεσε, με το πλήθος να πέφτει επάνω του και να τον χτυπήσει με μπουνιές και κλωτσιές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη οδηγείται στον ανακριτή , Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου
Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη οδηγείται στον ανακριτή

Η μητέρα της Δώρας, μάλιστα, τον πλησίασε από το πλάι κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι (στυλό ή ένα μολύβι) με σκοπό προφανώς να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ο δολοφόνος προσπαθούσε να κρυφτεί μέσα στα χέρια των αστυνομικών ενώ οι κατάρες των συγκεντρωμένων έσκιζαν τον αέρα:

«Αφήστε με να τον σκοτώσω. Είναι δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μου», φώναζαν η μάνα και ο πατέρας της 32χρονης.

«Αληταρά, φονιά, να πεθάνεις. Δεν θα ζήσεις», ούρλιαζαν άλλοι.

«Δολοφόνε! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Σκοτώστε με κι εμένα να πάω να βρω το παιδί μου», έλεγε η μάνα.

Η μητέρα της δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη στα δικαστήρια της π. Σχολής Ευελπίδων , Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη οδηγήθηκε στον ανακριτή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου
Η μητέρα της δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη στα δικαστήρια της π. Σχολής Ευελπίδων

Παρόμοιο σκηνικό είχε στηθεί και δύο ημέρες πριν όταν ο 58χρονος είχε μεταφερθεί ξανά στην Ευελπίδων με τους άνδρες της Ασφάλειας να μην μοιάζουν ικανοί να προστατεύσουν τον δολοφόνο από την οργή των συγκεντρωμένων.

Σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία» υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...