235
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος | Alexandros Michailidis / SOOC

Δ. Καμμένος: «Δεν αποδεικνύεται χρηματισμός πολιτικών στoν φάκελο Novartis»

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 07:59
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος
|Alexandros Michailidis / SOOC

Δ. Καμμένος: «Δεν αποδεικνύεται χρηματισμός πολιτικών στoν φάκελο Novartis»

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 07:59

Αποστάσεις από το κυβερνητικό αφήγημα για το σκάνδαλο των σκανδάλων –όπως το διατύπωσε και ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα– πήρε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ο οποίος υποστήριξε ότι από τη δικογραφία για τη Novartis δεν αποδεικνύεται ο χρηματισμός πολιτικού. Ο κ. Καμμένος είπε ότι διαβάζοντας τον φάκελο για τη Novartis που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, βρήκε μεν καταγγελίες αλλά από αυτές δεν αποδεικνύεται τίποτα.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ, σε συνέχεια όσων είχε πει την Πέμπτη στο κανάλι SBC, ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι προκύπτει μεν εμπλοκή πολιτικού αλλά όχι χρηματισμός, τουλάχιστον με τα στοιχεία που έχουμε έως σήμερα.

Την Πέμπτη είχε δηλώσει ότι «εμείς ως βουλευτές, να διαβάσουμε τον φάκελο, ότι έχουμε σήμερα ξαναλέω, γιατί μεθαύριο μπορεί να έχουμε άλλα στοιχεία, με αυτά που έχουμε σήμερα, για να παραπέμψουμε ανθρώπους δεν είναι εύκολο να γίνει, έως αδύνατο, το λέω εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά νομικά, οικονομικά… ».

Οπως διευκρίνισε, υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί, αλλά σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς «δεν προκύπτει δόλος, σκοπιμότητα, χρηματισμός και δεν υπάρχει απόδειξη γι΄ αυτό, υπάρχει μια κατηγορία».

Επιπλέον, για όσα είχε δηλώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Δημήτρης Καμμένος ανέφερε ότι τα όσα είπε «ήταν αποκάλυψη»

Αυτό «προκύπτει βέβαια τρεις μέρες μετά αφού ανοίξαμε τον φάκελο και είδαμε. Απ’ ό,τι είπε, ως γιατρός το γνώριζε… δεν έχει κανείς πρόσβαση στον φάκελο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...