248
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκρισή τους στον τελικό | REUTERS/Michael Dalder

Champions League: Η Ρεάλ στον τελικό – απέκλεισε την Μπάγερν

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2018, 23:56
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκρισή τους στον τελικό
|REUTERS/Michael Dalder

Champions League: Η Ρεάλ στον τελικό – απέκλεισε την Μπάγερν

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2018, 23:56

Η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, έχοντας κερδίσει με 2-1 στο Μόναχο, αλλά οι Βαυαροί ταξίδεψαν στην Μαδρίτη για την ανατροπή.

Η οποία δεν ήρθε ποτέ και έτσι η ομάδα της Μαδρίτης -μετά τις κατακτήσεις του 2014, του 2016 και του 2017- πάει Κίεβο για να παίξει, για τρίτη συνεχόμενη φορά, στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=_aksB0nPbsw

Πιο αναλυτικά, στο 3΄ η Μπάγερν «πάγωσε» το Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τον Τζόσουα Κίμιχ να εκμεταλλεύεται το… τσαφ του Σέρχιο Ράμος και από κοντά να «γράφει» το 1-0.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς τη Ρεάλ να αιφνιδιαζόταν, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ανέβασε αμέσως… στροφές και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των Βαυαρών, έφτασε στην ισοφάριση στο 11΄ με κεφαλιά του Καρίμ Μπενζεμά από σέντρα ακριβείας του Μαρσέλο.

Η «πλάστιγγα έγειρε» προς την πλευρά των γηπεδούχων με τη σέντρα του β΄μέρους, όταν ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Ουλράιχ και σε άδεια εστία έδωσε προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 63΄ ισοφάρισαν με τη διπλή προσπάθεια του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε λόγω του ότι αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν από τη Ρεάλ.

Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ, που θα τους έστελνε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας σε 25 ημέρες.

*Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «NSC Olimpiyskiy» του Κιέβου, στις 26 Μαΐου. Απόψε θα ξέρουμε τον αντίπαλο της Ρεάλ, μετά το ματς στη Ρώμη μεταξύ Ρόμα και Λίβερπουλ (πρώτος αγώνας 5-2 υπέρ της Λίβερπουλ)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...