273
Aπαστράπτουσα η Μπλέικ Λάιβλι κοιτάζει τον Τζέσι Αϊζεμπεργκ, το «άβαταρ» του Γούντι Αλεν στη νέα του ταινία | youtube

Café Society: To τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2016, 14:30
Aπαστράπτουσα η Μπλέικ Λάιβλι κοιτάζει τον Τζέσι Αϊζεμπεργκ, το «άβαταρ» του Γούντι Αλεν στη νέα του ταινία
|youtube

Café Society: To τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2016, 14:30

Είναι γνωστό ότι ο Γούντι Αλεν δεν επιτρέπει να διαρρεύσει το παραμικρό από τα γυρίσματα των ταινιών του. Θέλει ο θεατής να μπει στην αίθουσα όσο τον δυνατόν πιο ανυποψίαστος για όσα ακολουθήσουν. Ετσι, η κυκλοφορία το βράδυ της Πέμπτης του τρέιλερ για τη νέα του ταινία «Café Society» προκαλεί αίσθηση και μαρτυρά βέβαια την αισθητική και μέρος της πλοκής.

Αποκαλύπτει ταυτόχρονα πως συνυπάρχουν οι αστέρες πρωταγωνιστές του, όπως η Κίρστεν Στιούαρτ, ο Στιβ Κάρελ, η Μπλέικ Λάιβλι, η Τζούντι Ντέιβις και άλλοι.

Και ναι, το σύμπαν του όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε είναι ξανά εδώ. Η αισθητική, η στιλπνότητα της εικόνας, η αδυναμία του για τη δεκαετία του ’30. Ο βασικός ρόλος της ταινίας είναι αυτός που ερμηνεύει ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ, που αποτελεί στην ουσία ένα «άβαταρ» του ίδιου του Αλεν (άλλη μια επιλογή χαρακτηριστική του έργου του).  Ενας νευρωτικός νέος  πηγαίνει στο Χόλιγουντ υπό τις οδηγίες του θείου του (τον ερμηνεύει ο Στιβ Κάρελ). Ερωτεύεται την γραμματέα του θείου, η οποία όμως έχει σύντροφο…

woody
Η πρώτη σκηνή του τρέιλερ είναι αυτή: Ενα πάρτι σε μια έπαυλη στο Χόλιγουντ στη δεκαετία του ’30

Eνας φίλος του τον παρηγορεί με τον πιο «γουντιαλενικό» τρόπο που έχουμε δει στις ταινίες του. Του λέει «η αγάπη χωρίς ανταπόκριση σκοτώνει μέσα σε ένα χρόνο περισσότερους απ’ ότι η φυματίωση». Τώρα, περιμένουμε την προβολή της ταινίας στο άνοιγμα του Φεστιβάλ των Καννών στις 11 Μαΐου για να μάθουμε και να δούμε περισσότερα.

woody2
Φυσικά δεν μπορεί να λείπει από ταινία του Γούντι Αλεν μια σκηνή σε τζαζ κλαμπ

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...