261
|

Bγήκε το εισαγγελικό πόρισμα: Αυτά είναι τα αίτια θάνατου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 13:58

Bγήκε το εισαγγελικό πόρισμα: Αυτά είναι τα αίτια θάνατου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 13:58

Την οργή των συγγενών του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο το Νοέμβριο του 2017, προκαλεί το πόρισμα του εισαγγελέα για τα αίτια θανάτου του 21 ετών φοιτητή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο εισαγγελέας αποδίδει το θάνατο του φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια όπως επιμένει να υποστηρίζει η οικογένεια Χατζηπαύλου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα, ο φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και επιχείρησε  να σκαρφαλώσει σε βράχο. Από μια λάθος κίνηση, όμως, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά, χάνοντας και τις αισθήσεις του. Όπως εκτιμάται, ο άτυχος φοιτητής έμεινε στο σημείο για πολλές ώρες ή ακόμα και ημέρες, χωρίς να είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια.

Η οικογένειά του ωστόσο εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Επικαλούμενοι μάλιστα τα διαφορετικά συμπεράσματα των τριών ιατροδικαστικών εκθέσεων για την υπόθεση, οι συγγενείς του Νίκου Χατζηπαύλου δεν έκρυψαν την αγανάκτησή τους για όσα αναφέρει ο εισαγγελέας στο πόρισμά του.

«Ζητάμε να μην κλείσουν το φάκελο του, γιατί τον δολοφόνησαν τον Νίκο», ισχυρίστηκε με δάκρυα στα μάτια η θεία του.

«Από την αρχή υπήρχε ένας τοίχος και δεν ξέρουμε το γιατί», είπε ο θείος του, για να συμπληρώσει: «Προκαλεί οργή σε όλους μας. Χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες ώστε να βγει το πόρισμα του εισαγγελέα. Έγιναν τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες κατέληγαν σε διαφορετικά συμπεράσματα».

Μεταξύ άλλων επισημαίνουν ότι δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ διαμηνύουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο για να αποδείξουν ότι ο άτυχος νέος έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...