157
|

«Μπείτε στο αμάξι!» – η φυγάδευση της Τερέζα Μέι

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2017, 09:28

«Μπείτε στο αμάξι!» – η φυγάδευση της Τερέζα Μέι

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2017, 09:28

Ενα ερασιτεχνικό βίντεο από τη στιγμή που η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από το Κοινοβούλιο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τρομοκρατική επίθεση από τον Χαλίντ Μασούντ παρουσίασε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Sun. Μάλιστα σχολιάζει το γεγονός ότι η πρωθυπουργός μοιάζει να πηγαίνει προς στιγμήν σε λάθος κατεύθυνση έχοντας χάσει την ψυχραιμία της.

Η πρωθυπουργός με πολλά μέλη της προσωπικής της ασφάλειας φυγαδεύεται σε όχημα, μια ασημένια Jaguar, ενώ εικονίζεται και ένας άνδρας με πολιτικά που κρατά αυτόματο όπλο.

https://www.youtube.com/watch?v=gpRSVxSvIoE

«Get in the car!» (μπείτε στο αυτοκίνητο!) ακούγεται να τη διατάζει μια φωνή στο βίντεο και η πρωθυπουργός μπαίνει τελικά σε ένα από τα οχήματα για να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ. Αρχικά φαίνεται να μην ξέρει σε ποιο όχημα πρέπει να κατευθυνθεί δείχνοντας στασισμένη.

Η Μέι ήταν η μόνη που πήρε άδεια να φύγει από το κτίριο του κοινοβουλίου. Οι υπόλοιποι βουλευτές αναγκάστηκαν να παραμείνουν επί ώρες στην αίθουσα καθώς υπήρξε διαταγή για αποκλεισμό του κτιρίου (κανείς δεν μπαίνει, κανείς δεν βγαίνει).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...