251
Στη φωτογραφία ο ένας εκ των τριών ληστών της Γλυφάδας | Ελληνική Αστυνομία

Aυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει τα σπίτια της Γλυφάδας

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 16:20
Στη φωτογραφία ο ένας εκ των τριών ληστών της Γλυφάδας
|Ελληνική Αστυνομία

Aυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει τα σπίτια της Γλυφάδας

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 16:20

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών Ρομά που συνελήφθησαν στις αρχές Απριλίου για σειρά ληστειών σε σπίτια της Γλυφάδας. Οι νεαροί Ρομά, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις βρίσκονται πίσω από συνολικά 23 διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες και διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας. Ανάμεσα στις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν είναι και η διάρρηξη της οικίας της αντιδημάρχου Γλυφάδας, Αναστασίας Πατεράκη, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Εις βάρος του ενός σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και για απόπειρα απόδρασης και απλή σωματική βλάβη αστυνομικού, καθώς επιχείρησε να αποδράσει από τα κρατητήρια απωθώντας και χτυπώντας αστυνομικό.

Οι συλληφθέντες είναι οι :

1) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθείς στις 24-7-1996 στην Αθήνα.

2) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λουκάς της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθείς στις 24-7-1995 στην Πάτρα.

3) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Σωτήρης του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθείς στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, βάσει σχετικής εισαγγελικής διάταξης, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και στην αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...