191
|

Απίστευτη γκάφα Μπερλουσκόνι: Φλέρταρε στον αέρα κόρη συνεργάτη του

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 14:00

Απίστευτη γκάφα Μπερλουσκόνι: Φλέρταρε στον αέρα κόρη συνεργάτη του

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 14:00

Τι και αν έχει φτάσει τα 81 χρόνια ζωής, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει ένας αμετανόητος λάτρης του ωραίου φύλλου που αρκετές φορές ξεπερνά το όρια. Αυτό έγινε και στο φινάλε μιας κομματικής εκδήλωσης, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση, στην Αόστα της βόρειας Ιταλίας.

Ήταν η ώρα της απονομής κάποιων δώρων στον ηγέτη της Forza Italia. Ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, Μάσιμο Λατάντζι, χάρισε τον Μπερλουσκόνι έναν πίνακα ζωγραφικής που είχε φιλοτεχνηθεί από ντόπιο καλλιτέχνη κι ένα κεραμικό αγαλματάκι που αναπαριστούσε ένα άλογο.

Ο Σίλβιο όμως δεν ενθουσιάστηκε και τόσο με τα δώρα. Στράφηκε λοιπόν στον Λατάνσι και ρώτησε: «Μπορώ να διαλέξω εγώ; Προτιμώ αυτήν», είπε δείχνοντας την κοπέλα που του έδινε τα δώρα και η οποία γούρλωσε τα μάτια από την έκπληξη.

Και τότε ήρθε η… κεραμίδα: «Είναι η κόρη μου», του απάντησε ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Forza Italia χαμογελώντας αμήχανα. Ο Λατάντζι πάντως, θέλοντας να μπαλώσει κάπως την κατάσταση, διέπραξε κι αυτός νέα γκάφα λέγοντας στον Μπερλουσκόνι: «Πάντως, έχετε πολύ καλό γούστο».

Η κοπέλα έδειχνε ότι ψάχνει ένα μέρος να κρυφτεί ενώ ο Σίλβιο συνέχισε τα «αστεία» λέγοντας: «Ε, ρε, τι πρέπει να επινοούμε για να παριστάνουμε ακόμη τους νέους»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...