277
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δεξιά) κατά την επίσκεψή του μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στον «Ευαγγελισμό» | Facebook/Kyriakos Mitsotakis

Αντιπαράθεση ΝΔ με Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2017, 11:37
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δεξιά) κατά την επίσκεψή του μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στον «Ευαγγελισμό»
|Facebook/Kyriakos Mitsotakis

Αντιπαράθεση ΝΔ με Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2017, 11:37

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Δευτέρας, στον «Ευαγγελισμό» προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος με το γνωστό του ύφος και ως συνήθως μέσω Facebook, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως έγραψε στο Twitter, επισκέφτηκε το νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε. Μίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τόνισε ότι πρόκειται για ήρωες. Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευε ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Οικονόμου.

Την επίσκεψη σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook αργά το βράδυ της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε να ρωτά τον αρχηγό της ΝΔ: «Οταν έκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;»

Κάλεσε δε τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει… image maker.

Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Maandag 9 januari 2017

Στα σχόλια του κ. Πολάκη έσπευσε να απαντήσει η ΝΔ που κάλεσε τον αν. υπουργό Υγείας, αν τολμά, να κάνει το ίδιο και να επισκεφτεί ένα νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ήταν η ακόλουθη:

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

» Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

» Οσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό (sic) μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...