232
Ο Νίκος Μίχος σε δράση της Χρυσής Αυγής. Τώρα καταγγέλλει την ηγεσία της οργάνωσης | IntimeNews

Ο Μίχος εκτός Χρυσής Αυγής με αιχμές κατά Μιχαλολιάκου

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 12:28
Ο Νίκος Μίχος σε δράση της Χρυσής Αυγής. Τώρα καταγγέλλει την ηγεσία της οργάνωσης
|IntimeNews

Ο Μίχος εκτός Χρυσής Αυγής με αιχμές κατά Μιχαλολιάκου

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 12:28

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, σε μια εξέλιξη που μαρτυρά την ύπαρξη μιας εσωτερικής μάχης εξουσίας στους κόλπους της οργάνωσης, στη σκιά του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, του Νο2 Χρήστου Παππά και του πρωτοπαλίκαρου Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Μίχος είναι ένας γνωστός και μη εξαιρετέος πρωταγωνιστής επεισοδίων στη Βουλή – πιο χαρακτηριστικό εκείνο του Ιουνίου 2014 οπότε είχε κινηθεί απειλητικά κατά του τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου για να τον βάλει στη θέση του ο (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε) Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Επίσης, όπως και τα περισσότερα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, είναι και αυτός κατηγορούμενος στη δίκη-μαμούθ για την εγκληματική οργάνωση.

Με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του ο Νίκος Μίχος επιτίθεται στην ηγετική ομάδα της οργάνωσης, την οποία κατηγορεί ότι «κωλυσιεργώντας έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς ουσιαστικά του κινήματος να δυναμώσουν και από την μία να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που μάτωσαν για να φτάσει η ΧΑ εκεί που έφτασε».

«Σε αυτό το συνονθύλευμα που πήρε τη θέση της ΧΑ εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω» ανέφερε μεταξύ άλλων. Βέβαια το γράφει «συνοθύλευμα» (sic) αλλά το ότι έφυγε από τη Χρυσή Αυγή δεν σημαίνει ότι έμαθε και να γράφει σωστά…

Δείτε ολόκληρη την δήλωση:

epistolimixou-xa-1

epistolimixou-xa-2

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...