137
Ευχαριστώ τον λαό, δεν είχα ποτέ αγωνία, λέει ο αθωωθείς μητροπολίτης | Twitter

Αμβρόσιος: Δεν είχα ποτέ αγωνία για την αθώωσή μου

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 13:33
Ευχαριστώ τον λαό, δεν είχα ποτέ αγωνία, λέει ο αθωωθείς μητροπολίτης
|Twitter

Αμβρόσιος: Δεν είχα ποτέ αγωνία για την αθώωσή μου

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 13:33

Με τον αέρα του θριαμβευτή -μετά την αθωωτική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αιγίου- ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, θέλησε να ευχαριστήσει τον απλό κόσμο για την στήριξη που επέδειξε στο πρόσωπό του στην δικαστική του περιπέτεια, κατηγορούμενος για δημόσια υποκίνηση μίσους και βίας, βάσει του αντιρατσιστικού νόμου.

«Είμαι πολύ συγκινημένος από την επιτόπια και ολημερίς συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο ουδέποτε υποκίνησα να το πράξει», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Παναιγιαλεία» και ευχαρίστησε παράγοντες, κληρικούς, πολίτες και (φυσικά) αιρετούς (αφού οι ψήφοι είναι πάντα ψήφοι) για την «ουσιαστική τους παρουσία στο δικαστήριο».

Όσο για την απόφαση του δικαστηρίου, παραδέχθηκε ότι ηρέμησε, χωρίς πάντως -όπως εκμυστηρεύθυκε- να είχε και κάποιο ιδιαίτερο άγχος για την τελική ετυμηγορία του δικαστή.

«Ηρέμησα, αν και δεν είχα ποτέ αγωνία γι’ αυτή», είπε ο μητροπολίτης αφού και τη βούλα του δικαστηρίου μπορεί πλέον να συνεχίσει τα παραληρηματικά του κηρύγματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...