171
Ο Πάνος Καμμένος στην τελετή των συγκεκριμένων εγκαινίων | Ψωμάς Βασίλης / InTimeNews

Αισιοδοξία Καμμένου: «Μέσα στη βδομάδα βγαίνουμε από τα μνημόνια»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 20:00
Ο Πάνος Καμμένος στην τελετή των συγκεκριμένων εγκαινίων
|Ψωμάς Βασίλης / InTimeNews

Αισιοδοξία Καμμένου: «Μέσα στη βδομάδα βγαίνουμε από τα μνημόνια»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 20:00

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας. Έρχονται καλύτερες ημέρες».

Αυτό διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων 14 διαμερισμάτων που πρόκειται να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι.

«Η πατρίδα μας βγαίνει από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας. Ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση αυτά τα οκτώ χρόνια. Οικογένειες ολόκληρες διαλύθηκαν, άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους, Ελληνόπουλα έφυγαν στο εξωτερικό – και αυτή ήταν η μεγαλύτερη πληγή για το έθνος – άνθρωποι αυτοκτόνησαν, παιδιά σταμάτησαν τις σπουδές τους. Έρχονται καλύτερες ημέρες», υποστήριξε και συνέχισε:

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα που θα έχουμε την τελική απόφαση από το Eurogroup, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά τα οποία στερήθηκαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αυτά τα χρόνια και βεβαίως το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και οι οικογένειές τους», συνέχισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...