582
Πέτρος Κωνσταντινέας - Αδωνις Γεωργιάδης καβγαδίζουν πρόσωπο με πρόσωπο - Λίγο έλειψε να ξεφύγουν (κι άλλο) τα πράγματα | Youtube

Αγριος καβγάς Αδωνι – Κωνσταντινέα για τον «πολιτικό μπιφτεκά» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2017, 11:06
Πέτρος Κωνσταντινέας - Αδωνις Γεωργιάδης καβγαδίζουν πρόσωπο με πρόσωπο - Λίγο έλειψε να ξεφύγουν (κι άλλο) τα πράγματα
|Youtube

Αγριος καβγάς Αδωνι – Κωνσταντινέα για τον «πολιτικό μπιφτεκά» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2017, 11:06

Ω, Θεέ μου, το ζήσαμε κι αυτό! Η κοινή παρουσία Αδωνι Γεωργιάδη – Πέτρου Κωνσταντινέα στο πλατό της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 προμήνυε σκληρή αντιπαράθεση, αλλά ουδείς μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο βουλευτές λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια!

Οι διαδοχικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη ο -γνωστός για τις γραφικές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά πάνελ- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, κατέληξαν σε άγριο καβγά.

twitter1
Στην αρχή όλα έδειχναν ήρεμα/ Youtube

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του κυβερνώντος κόμματος δεν έχασε χρόνο και από την αρχή της «συζήτησης» πέρασε αμέσως στην επίθεση αποκαλώντας τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «πολιτικό μπιφτεκά»!

«Δεν έχω δει μεγαλύτερο πολιτικό μπιφτεκά μετά την μεταπολίτευση. Εκεί που φτύνατε γλείφετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινέας επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό.

twitter2
H στιγμή της ατάκας περί «πολιτικού μπιφτεκά»/ Youtube

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι  30 βουλευτές της ΝΔ κάνουν «λευκή απεργία» και ενδεικτικά ανέφερε ότι στην πρόσφατη συζήτηση για τα εξοπλιστικά  απουσίασαν βαριά στελέχη από τη Βουλή.

Αλλά εκεί που προκάλεσε -αρχικά- τον εκνευρισμό του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν με την ατάκα του περί«φιλοσοφίας Dancing in the Stars» που -όπως είπε- διακρίνει τον κ. Γεωργιάδη (κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς αναφορά στη σύζυγό του).

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της, προσβάλλει τη γυναίκα μου στον ΑΝΤ1, για σόου του ΑΝΤ1, θα το επιτρέψετε αυτό;» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν αναφέρθηκα σε όνομα, ο κ. Γεωργιάδης έχει τη μύγα», επανήλθε ο κ. Κωνσταντινέας.

«Χαρίζω το ήθος που ακούσατε, σε αυτούς που ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο για να είναι στη Βουλή», σχολίασε φανερά πια οργισμένος ο Αδωνις Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Το να μου κάνεις υποδείξεις ήθους πάει πολύ!»

Ο καβγάς άναψε για τα καλά, με τους δύο πολιτικούς να τσακώνονται εν εξάλλω πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά στα απορημένα μάτια των συντελεστών της εκπομπής.

twitter
Η «έκρηξη» / Youtube

Από τη μία ο κ. Γεωργιάδης επαναλάμβανε το γνωστό περιστατικό με τον κ. Κωνσταντινέα να διασκεδάζει στα μπουζούκια την ώρα που στη Μάνδρα μετρούσαν νεκρούς από τις πλημμύρες και το επόμενο πρωινό να κάνει υποδείξεις στη δήμαρχο της πληγείσας περιοχής, ενώ ο κυβερνητικός βουλευτής δεν σταμάτησε να αφήνει αιχμές για τη σύζυγο του αντιπροέδρου της ΝΔ και την Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Στους νεκρούς πάνω πήγες ρε, στους νεκρούς πάνω πήγες στην Πάολα ενώ είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος», φώναζε στον Πέτρο Κωνσταντινέα, κόκκινος πια από τον θυμό, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, να τον χαίρεστε», απαντούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άγριος τσακωμός πήρε τέλος με τη γνωστή «μέθοδο του τσοπάνη»: τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη, να σφυρίζει κλέφτικα, αφού πρώτα σηκώθηκε να τους χωρίσει. Ετσι θα το λήξουμε με διαιτητικό στυλ, είπε κάνοντας αναφορά στην προηγούμενη ιδιότητα του κ. Κωνσταντινέα (διαιτητής στη Σούπερ Λίγκα).

Τα υπόλοιπα «απολαυστικά» στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε μέσα σε λίγες λέξεις την εμπειρία του απέναντι στον κυβερνητικό βουλευτή. «Προ ολίγου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έζησα την απόλυτη καφρίλα από τον βουλευτή του Σύριζα Κωνσταντινέα. Σε όσους μιλούν για την σοσιαλδημοκρατική στροφή του Τσίπρα τους αφιερώνω το βίντεο για να μην έχουν αυταπάτες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ενώ με νέο tweet ευχαρίστησε τον παρουσιαστή για την καταδίκη του επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...