217
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν για το γκολ που πέτυχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Europa League, στο ΟΑΚΑ | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

ΑΕΚ-Ντινάμο Κιέβου 1-1: Oλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 00:20
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν για το γκολ που πέτυχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Europa League, στο ΟΑΚΑ
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

ΑΕΚ-Ντινάμο Κιέβου 1-1: Oλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 00:20

Αυτή η ΑΕΚ αρνείται να χάσει. Οποια αναποδιά κι αν της τύχει. Οποιο λάθος κι αν κάνει δεν θα τη ρίξει. Η φετινή «Ενωση» βρίσκει τον τρόπο αλλά κυρίως τα ψυχικά αποθέματα για να αναστρέψει τις δύσκολες καταστάσεις. Το έκανε και με τη Ντιναμό.

Παρά το λάθος του Μπακάκη που την έβαλε πίσω στο σκορ (στο 19′) στη μία και μοναδική τελική εντός εστίας των Ουκρανών σε όλο το παιχνίδι (!) η ΑΕΚ δεν έχασε ισοφάρισε με τον Αϊντάρεβιτς (στο 79′) και θα πάει σε μια εβδομάδα στην Ουκρανία για να πάρει αυτό που της αξίζει με βάση την εικόνα της στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Την πρόκριση…

Ενατο, λοιπόν, σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΑΕΚ που δεν χάνει και συνολικά 23ο σε όλες τις διοργανώσεις. Η φετινή ΑΕΚ αρνείται να χάσει.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους περίπου 40.000 οπαδούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το αρνητικό της βραδιάς;

Από το πρώτο ημίχρονο ο Μάρκο Λιβάγια και ο Όγκνιεν Βράνιες «ακύρωσαν» τα εισιτήριά τους για Κίεβο. Αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα αγωνιστούν στη ρεβάνς, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (79′), Μπακασέτας, Λιβάια, Κλωναρίδης (52′ Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης (57′ Αραούχο)

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντερ Κάτσεκιβιτς): Μπόικο, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Καντάρ, Μόροζιουκ, Σεπέλιεβ, Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοβ, Χάρμας, Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (91′ Σαπαρένκο).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...