453
Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης | Twitter/KaterinaMarkou

Πολιτικά κουφέτα: Παντρεύτηκε η Μάρκου, κουμπάρος ο Καραμανλής στον γάμο του δημάρχου Γλυφάδας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 16:55
Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης
|Twitter/KaterinaMarkou

Πολιτικά κουφέτα: Παντρεύτηκε η Μάρκου, κουμπάρος ο Καραμανλής στον γάμο του δημάρχου Γλυφάδας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 16:55

Δύο γάμοι με έντονο πολιτικό χρώμα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Ο ένας ήταν θρησκευτικός και έγινε στη Γλυφάδα παρουσία πρωτοφανούς πλήθους και με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή. Ο άλλος πολιτικός και έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης, σαφώς πιο διακριτικός, αν και η νύφη φρόντισε να ενημερώσει το πανελλήνιο.

Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν, η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλέον, παντρεύτηκε με τον Θανάση Οικονόμου, πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2013, όταν η κυρία Μάρκου ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (ως γνωστόν, μετά πήγε στο Ποτάμι, έπειτα ανεξαρτητοποιήθηκε και ακολούθως εντάχθηκε στη ΝΔ).

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης, εμφανώς ευτυχισμένη, σε ανάρτησή της στο twitter έγραψε: «Μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα ! Ευχή και των δύο μας να μεγαλώσει σύντομα η οικογένεια μας !!!».

Λίγο αργότερα, στη Γλυφάδα, έγινε ο γάμος του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με την Εύα Ντογιάκου με κουμπάρο τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο συνόδευε η Νατάσσα Παζαΐτη.

309282

Γράφτηκε ότι περισσότεροι από 5.000 δημότες, φίλοι και συγγενείς ήταν παρόντες στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και δεν είναι υπερβολή. Είχε στηθεί μέχρι και πανί για να παρακολουθούν το μυστήριο όσοι δεν χώρεσαν στο εσωτερικό του ναού –θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν ήταν δημοτικοί υπάλληλοι εκείνοι που έστησαν τις εκατοντάδες καρέκλες, αλλά πάλι κι αυτοί θα ήταν καλεσμένοι, οπότε ας είναι.

gamospapanikolaou_karamalis6
Ο γάμος του δημάρχου Γλυφάδας προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου είχαν στηθεί και εκατοντάδες; καρέκλες για τους δημότες…

gamos3

Τον κ. Παπανικολάου τον συνδέει προσωπική φιλία με τον κ. Καραμανλή· ο δήμαρχος Γλυφάδας θεωρείται εκ των τακτικών συνομιλητών του πρώην προέδρου της ΝΔ και όχι μόνο για θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 24/7, πριν από λίγες εβδομάδες ο κ. Παπανικολάου πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό: «Πρόεδρε, θέλω να είσαι ο κουμπάρος μας και θα ήθελα να το σκεφτείς». Για να του απαντήσει ο κ. Καραμανλής: «Γιώργο είσαι σίγουρος; Εσύ πρέπει να το σκεφτείς, καθώς μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν ως πολιτική κίνηση».

Η απάντηση του κ. Παπανικολάου ήταν: «Κουμπάρος είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζεις, εκτιμάς και αγαπάς. Και γι’ αυτό θα ήθελα να είσαι εσύ». 

gamospapanikolaou_karamalis1

Ετσι ο γάμος του κ. Παπανικολάου με την κυρία Ντογιάκου μετεξελίχθηκε σε ένα «γαλάζιο» υπερθέαμα (έρχονται εκλογές άλλωστε). Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του, οι βουλευτές της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Αννα Καραμανλή, οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και Πέτρος Δούκας.

309257309272309258

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...