162
Τα σημάδια στο ποδαράκι ενός βρέφους | Φωτογραφία από το protothema.gr

Στο Δρομοκαΐτειο -αντί για το δικαστήριο- η 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 14:02
Τα σημάδια στο ποδαράκι ενός βρέφους
|Φωτογραφία από το protothema.gr

Στο Δρομοκαΐτειο -αντί για το δικαστήριο- η 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 14:02

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Δρομοκαΐτειο θα παραμείνει κατόπιν ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, η 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη για τις επιθέσεις κατά αθώων βρεφών σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Την Παρασκευή επρόκειτο να δικαστεί κατηγορούμενη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, τελικά όμως κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και αποφασίστηκε να παραμείνει για νοσηλεία στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Η 55χρονη συνελήφθη σε εμπορικό κέντρο την Τετάρτη 18 Ιουλίου μετά την καταγγελία μητέρας που έζησε τη φρικτή εμπειρία.

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργούσε η μαυροφορεμένη γυναίκα, είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γινόταν καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν αγκαλιά το παιδί τους!

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τρεις επιθέσεις. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζει ότι αγαπά τα παιδιά και ότι δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει», υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...