195
Ο Φουρτάδο μιλά σε δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του | EPA/Antonio Lacerda

Συνελήφθη ο Δρ Μπουμ-μπουμ, ο καταζητούμενος βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός-σταρ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 08:18
Ο Φουρτάδο μιλά σε δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του
|EPA/Antonio Lacerda

Συνελήφθη ο Δρ Μπουμ-μπουμ, ο καταζητούμενος βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός-σταρ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 08:18

Μετά από τέσσερις ημέρες ανθρωποκυνηγητού, ο βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός Ντένις Φουρτάδο, που ήταν καταζητούμενος για τον θάνατο ασθενούς, συνελήφθη από τις Αρχές μετά από ανώνυμη πληροφορία.

Μαζί του συνελήφθη και η μητέρα του ως συνεργός, ενώ ήδη έχει συλληφθεί η φίλη του.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, αναφέρει το BBC. Σε βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη σύλληψή του, ο 45χρονος Φουρτάδο υποστήριξε ότι ο θάνατος της Λιλιάν Καλίστο ήταν «τραγικό δυστύχημα» και ότι ο ίδιος είχε κάνει 9.000 επεμβάσεις.

Ο Φουρτάδο, που είναι γνωστός και σαν Δρ Μπουμ-μπουμ, είναι γνωστός στη χώρα του για τις επεμβάσεις του και λόγω της συχνής παρουσίας στην τηλεόραση.

Είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα κοινωνικά δίκτυα όπου ανεβάζει φωτογραφίες ασθενών πριν και μετά την επέμβαση και δίνει συμβουλές για πληθώρα ιατρικών ζητημάτων, από την ενδομητρίωση ως τις δίαιτες με χαμηλούς υδατάνθρακες.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε επέμβαση για την ενίσχυση των οπισθίων σε μια γυναίκα 46 ετών.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που γινόταν στην κατοικία του Φουρτάδο, η κατάσταση της γυναίκας άρχισε να επιδεινώνεται και τελικά, παρά το ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

Αναφορές σε τοπικά μέσα υποστηρίζουν ότι η άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ταχυκαρδία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...