216
Ο Ντένις Φουρτάδο είναι από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς στη Βραζιλία | Instagram/drdenisfurtado

Ανθρωποκυνηγητό στη Βραζιλία για διάσημο πλαστικό χειρουργό

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 09:40
Ο Ντένις Φουρτάδο είναι από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς στη Βραζιλία
|Instagram/drdenisfurtado

Ανθρωποκυνηγητό στη Βραζιλία για διάσημο πλαστικό χειρουργό

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 09:40

Ενας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς στη Βραζιλία εξαφανίστηκε και καταζητείται μετά τον θάνατο γυναίκας λίγες ώρες έπειτα από την επέμβαση που της έκανε.

Ο Ντένις Φουρτάδο, που στη χώρα είναι γνωστός σαν Δρ Μπουμ-μπουμ, είχε πραγματοποιήσει επέμβαση για να μεγαλώσει τα οπίσθια της γυναίκας.

Η Λιλιάν Καλίστο, 46 ετών και μητέρα δύο παιδιών, είχε ταξιδέψει από πόλη  στα κεντρικά της χώρας ως το Ρίο ντε Ζανέιρο όπου είναι η έδρα του Φουρτάδο.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που έγινε στην κατοικία του Φουρτάδο το Σάββατο, η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον γιατρό στο νοσοκομείο, αναφέρει το BBC.

Η γυναίκα δεν ανέκαμψε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα, νωρίς τη Κυριακή.

Μετά από αυτά ο Φουρτάδο εξαφανίστηκε ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του. Οι Αρχές συνέλαβαν την φίλη του Φουρτάδο με την υποψία ότι έλαβε μέρος στην επέμβαση.

Ο 45χρονος Φουρτάδο εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, ενώ έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα. Στη Βραζιλία οι πλαστικοί χειρουργοί είναι διασημότητες και επεμβάσεις αυτού του τύπου πολύ συνηθισμένες.

Η αυξητική επέμβαση των οπισθίων γίνεται με τη ένεση γεμίσματος από ακρυλικό γυαλί. Το νοσοκομείο πάντως δεν ανέφερε τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Ο Σύλλογος των Πλαστικών Χειρουργών στην Βραζιλία επισημαίνει όμως ότι στον κλάδο έχουν μπει πολλοί μη ειδικοί και ότι «δεν είναι δυνατόν να γίνονται επεμβάσεις σε διαμερίσματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...