304
O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης είχε αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο στην Intralot και στον Ολυμπιακό (φωτ. αρχείου) | INTIMENEWS

Ο Κόκκαλης Τζούνιορ «ήταν 12 ώρες νεκρός προτού τον βρουν»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 11:36
O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης είχε αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο στην Intralot και στον Ολυμπιακό (φωτ. αρχείου)
|INTIMENEWS

Ο Κόκκαλης Τζούνιορ «ήταν 12 ώρες νεκρός προτού τον βρουν»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 11:36

Ενα δύσκολο ταξίδι, το δυσκολότερο που μπορεί να ξεκινήσει ποτέ ένας αδελφός, έκανε ο δευτερότοκος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη Κωνσταντίνος. Μετέβη στις ΗΠΑ και στο Κλίβελαντ του Οχάιο προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για την επιστροφή στην Ελλάδα της σορού του μικρότερου αδελφού του, Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Είναι ένα απίστευτα δύσκολο ταξίδι και επειδή τα αίτια του θανάτου του 34χρονου Κόκκαλη Τζούνιορ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Κόκκαλης Τζούνιορ διέμενε στο ξενοδοχείο Mariott στη λεωφόρο Γουέστ Μολ, στο κέντρο του Κλίβελαντ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλήση στο 911 έγινε στις 2.45 μ.μ. του Σαββάτου (τοπική ώρα, αργά το βράδυ ώρα Ελλάδος). Αστυνομία και νοσοκομειακό εκλήθησαν όταν βρέθηκε η σορός του 34χρονου στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Κόκκαλης Τζούνιορ ήταν νεκρός τουλάχιστον 12 ώρες προτού κληθούν η αστυνομία και οι γιατροί στο Marriott. Κατά πληροφορίες, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Eτσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Η επίσημη αιτία του θανάτου θα γνωστοποιηθεί ύστερα από την νεκροψία που θα διεξάγει η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Κιγιαχόγκα, όπου ανήκει διοικητικά το Κλίβελαντ. Ελπίζεται ότι όλες οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν ως την Πέμπτη.

Την Κυριακή, η οικογένεια Κόκκαλη είχε αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, με σπουδές Διεθνών Σχέσεων στο Boston University, ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια αυξημένα διοικητικά καθήκοντα στην Ιntralot (αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος). Για υποθέσεις της εταιρείας εξάλλου είχε ταξιδέψει και στο Κλίβελαντ όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Επίσης κατείχε τη θέση του β’ αντιπροέδρου στον Ολυμπιακό, άλλη μεγάλη αγάπη της οικογένειας Κόκκαλη.

Καθώς αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών, παραμένει ασαφής η ημέρα της κηδείας του.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...