235
O Παναγιώτης Σγουρίδης όταν ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Τώρα επιμένει ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα στηρίξουν ξανά την κυβέρνηση | SOOC

Σγουρίδης: «Απειλούν εμένα, τον Κατσίκη και τον Λαζαρίδη»

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 11:54
O Παναγιώτης Σγουρίδης όταν ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Τώρα επιμένει ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα στηρίξουν ξανά την κυβέρνηση
|SOOC

Σγουρίδης: «Απειλούν εμένα, τον Κατσίκη και τον Λαζαρίδη»

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 11:54

Μία ημέρα μετά τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου περί απειλών κατά βουλευτών των Ανεξ. Ελλήνων, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης κατονόμασε τους φερόμενους ως στόχους αυτών των απειλών.

Δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους. Εχουν απειλήσει και εμένα. Ηδη θα προχωρήσουμε σε ενέργειες οι οποίες θα πάνε στην Ασφάλεια. Υπάρχουν και από το Διαδίκτυο απειλητικές αναφορές» είπε ο κ. Σγουρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon.

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε παράλληλα ότι «συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή τη συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες».

Σχετικά με τη δήλωσή του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας ανέφερε ότι «είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και στη συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το “ό,τι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία” νομίζω τα λέει όλα» τόνισε.

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε διατελέσει για τέσσερις μήνες μέλος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Είχε διοριστεί υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά είχε απομακρυνθεί τον Ιανουάριο του 2016 όταν είχε δηλώσει ότι ο κ. Τσίπρας «παραπλάνησε τους αγρότες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...