218
| SOOC

Είναι καλό που του ΠΑΟΚ του έτυχε η Βασιλεία για το Champions League;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 17:25

Είναι καλό που του ΠΑΟΚ του έτυχε η Βασιλεία για το Champions League;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 17:25

Για το επόμενο διάστημα και ως τα τέλη Ιουλίου στον ΠΑΟΚ θα αναρωτιούνται αν η κληρωτίδα της 19ης Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας ήταν ευνοϊκή ή όχι. Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Δικέφαλος του Βορρά ήξερα ότι θα αντιμετώπιζε ή τον Αγιαξ ή τη Βασιλεία· και η κλήρωση στα γραφεία της UEFA το μεσημέρι της Τρίτης, έδειξε τη δεύτερη.

Πολλοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν, δεδομένης της αρνητικής παράδοσης που έχει ο ΠΑΟΚ με ολλανδικές ομάδες, όμως η Βασιλεία κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Τα τελευταία εννέα χρόνια είχε κατακτήσει οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελβετίας (η Εθνική της οποίας συμμετέχει με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο).

Επίσης, η Βασιλεία τακτικά προκρίνεται στους ομίλους του Champions League – τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφθασε ως τη φάση των «16» όπου αποκλείστηκε από την οικονομικά πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι.

Εφέτος ωστόσο η ομάδα του Ράφαελ Βίκι τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Γιούνγκ Μπόις.

basel

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 24/7 και 31/7, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο στην Ελβετία.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει εύκολο έργο στον πρώτο γύρο, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την άσημη Σουντούβα. Ομως, τα πράγματα γίνονται δύσκολα στον δεύτερο γύρο, όπου θα κληθεί να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακς Γιουρμάλα – Ερυθρός Αστέρας, δηλαδή σχεδόν σίγουρα με τη σερβική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...