159
Ο Γουίλ Φέρελ | EPA/TRACEY NEARMY

Ο Γουίλ Φέρελ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη… Eurovision!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 16:20
Ο Γουίλ Φέρελ
|EPA/TRACEY NEARMY

Ο Γουίλ Φέρελ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη… Eurovision!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 16:20

Από την περιγραφή και μόνο το έργο ακούγεται διασκεδαστικό. Ο αμερικανός κωμικός Γουίλ Φέρελ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη Eurovision που θα μεταδοθεί από το Netflix. Η ταινία θα λέγεται απλώς «Eurovision» και θα εκτυλίσσεται στον μουσικό διαγωνισμό ενώ έχει την άδεια των διοργανωτών.

Το σενάριο θα είναι του Φέρελ σε συνεργασία με τον πρώην σεναριογράφο του «Saturday Night Live» Αντριου Στιλ. Από τη δημοφιλέστατη κωμική εκπομπή έχει περάσει βέβαια και ο Φέρελ. Στο ευρωπαϊκό μουσικό «πανηγυράκι» φαίνεται ότι συνέστησε τον Φέρελ η σουηδέζα σύζυγός του. Είχε μάλιστα παρακολουθήσει στον φετινό διαγωνισμό στην Πορτογαλία ενώ πέρασε μάλιστα και λίγο χρόνο με τους διαγωνιζόμενους.

eurofer

Η Eurovision δεν είναι στην Αμερική όσο δημοφιλής όσο είναι στην Ευρώπη. Η ταινία, όπως σημειώνει το BBC, είναι μια προσπάθεια του Netflix να προσεγγίσει το διεθνές κοινό.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία του Φέρελ για το Netflix. Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε από τη συνδρομητική υπηρεσία η κωμωδία «Ibiza».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...