263
Ο Κέβιν Σπέισι στην ταινία «Billionaire Boys Club» | Armory Films

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 11:48
Ο Κέβιν Σπέισι στην ταινία «Billionaire Boys Club»
|Armory Films

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 11:48

Μπορεί να αντικαταστάθηκε από τον Κρίστοφερ Πλάμερ στο «All The Money In The World» μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι με νέα ταινία, το «Billionaire Boys Club», όπως αναφέρει και δημοσίευμα της Daily Mail.

Τον Οκτώβριο του 2017, το όνομα του Σπέισι συνδέθηκε με κατηγορίες που είχαν να κάνουν από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι και επίθεση. Τον Νοέμβριο, ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο ηθοποιός «αρνείται όλες τις κατηγορίες», που μέχρι τότε περιελάμβαναν την καταγγελία του ηθοποιού Αντονι Ραπ πως τον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών και ο Σπέισι 26, αλλά και του γιου του ηθοποιού Ρίτσαρντ Ντρέιφους, που κατήγγειλε πως ο ηθοποιός τον είχε αγγίξει με ανάρμοστο τρόπο το 2008.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Σπέισι αντικαταστάθηκε στην ταινία «All The Money In The World» και απολύθηκε από την έκτη σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς «House of Cards» του Netflix-κίνηση που απέδειξε ότι μόνο και μόνο στην υπόνοια της σεξουαλικής παρενόχλησης, η σόουμπιζ δεν είναι πλέον διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όσο ηχηρό κι αν είναι το όνομα που πρωταγωνιστεί στα σκάνδαλα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Κέβιν Σπέισι κράτησε τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία «Billionaire Boys Club», που γυρίστηκε το 2016, πολύ προτού έρθουν στο φως οι κατηγορίες εναντίον του. Οι υπεύθυνοι της ταινίας δεν θέλησαν να επαναλάβουν τα γυρίσματα με άλλον πρωταγωνιστή στη θέση του.

Το «Billionaire Boys Club» λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2018 και στην ταινία, εκτός από τον Κέβιν Σπέισι, παίζουν επίσης οι Εμα Ρόμπερτς, Ανσελ Ελγκορτ, Τέιρον Εγκερτον, Τζουντ Νέλσον και Σούκι Γουοτερχάουζ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...