806
Ο φακός του Μαξ Μπάτεργουορθ «συλλαμβάνει» την Κέιτ Μίντλετον το 2007, τέσσερα χρόνια προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. | The Sun

Η εικόνα που τσαλακώνει την καθωσπρέπει Κέιτ Μίντλετον

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 14:34
Ο φακός του Μαξ Μπάτεργουορθ «συλλαμβάνει» την Κέιτ Μίντλετον το 2007, τέσσερα χρόνια προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
|The Sun

Η εικόνα που τσαλακώνει την καθωσπρέπει Κέιτ Μίντλετον

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 14:34

Ολοι έχουμε ένοχο παρελθόν. Ή σχεδόν όλοι. Η διαφορά είναι, ότι δεν γίναμε όλοι πρίγκιπες και πριγκίπισσες, ώστε να έρχονται για να μας στοιχειώσουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από άλλες, πιο ξέφρενες εποχές.

Μπορεί πλέον η Κέιτ Μίντλετον να ξενυχτά εξαιτίας του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, το οποίο ακούει στο όνομα Λούις και είναι μόλις ενός μηνός, αλλά κάποτε η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε άλλου είδους ξενύχτια. Και αυτά τα θυμήθηκε –ποια άλλη;– η σκανδαλοθηρική Sun.

Τις εικόνες μια άλλης Κέιτ –και ενός άλλου Γουίλιαμ– είχε καταγράψει με τον φακό του ο φωτογράφος Μαξ Μπάτεργουορθ ο οποίος δημοσίευσε ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από την περίοδο 2005-2008 με διάσημους και γαλαζοαίματους να εμφανίζονται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λονδίνο.

Βούτυρο στο ψωμί της λαϊκής και ευρείας κυκλοφορίας Sun, που αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες του Μπάτεργουορθ και δεν απέφυγε να κάνει λόγο για την «άτακτη Κέιτ».

Σίγουρα η Κέιτ θα ήθελε να σκίσει αυτές τις φωτογραφίες με το γαλλικό μανικιούρ της, μιας και αμαυρώνουν την τωρινή αψεγάδιαστη εικόνα της, ως συζύγου του δεύτερου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και ευτυχισμένη μητέρα των τριών παιδιών του.

2018-04-27T101107Z_407293930_RC11BD1A4D50_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-NAME
Λονδίνο, 23 Απριλίου, 2018. Γουίλιαμ και Κέιτ αναχωρούν από το μαιευτήριο με το τρίτο τους παιδί (John Stillwell/Pool via Reuters/File Photo)

Αλλωστε, ενώ στις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως εικονίζονται ουκ ολίγοι γαλαζοαίματοι, όπως ο Χάρι αλλά και ο Γουίλιαμ πάρα πολύ μεθυσμένος στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου ύστερα από μια ξέφρενη βραδιά, είναι η Μίντλετον κλέβει χωρίς αμφιβολία την παράσταση, καθώς, επίσης καθισμένη σε πίσω κάθισμα ταξί, αναμαλλιασμένη και με τα χαρακτηριστικά της αλλοιωμένα από το αλκοόλ, είναι σχεδόν αγνώριστη!

kate
Λονδίνο 2007, η Κέιτ Μίντλετον σε ένα ταξί μετά από μια βραδιά στο κλαμπ «Mahiki», συλλαμβάνεται από τον φακό του Μαξ Μπάτεργουορθ (Max Butterworth)

Θυμίζουμε ότι η σημερινή δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε στο παρελθόν μεγάλη διαμάχη με το γαλλικό περιοδικό Closer, σχετικά με φωτογραφίες της που την εμφάνιζαν να κάνει μπάνιο τόπλες στις διακοπές της μαζί με τον Γουίλιαμ στη Γαλλία, προτού παντρευτούν.

Εξάλλου ο τραγικός θάνατος που βρήκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, μητέρα του Γουίλιαμ και του Χάρι το 1997 στο Παρίσι ύστερα από τροχαίο που συνέβη εξαιτίας της καταδίωξης του αυτοκινήτου από παπαράτσι, άλλαξε πολλά πράγματα. Τέτοιου είδους καταδιώξεις προκειμένου να τραβηχτούν μερικές φωτογραφίες-λάφυρα, δεν ήταν πλέον απλώς ενοχλητικές για τα διάσημα θηράματα, αλλά και φονικά επικίνδυνες.

Αυτό οδήγησε το Μπάκιγχαμ να προχωρήσει σε κάποιου είδους σιωπηλή συνεννόηση με τους παπαράτσι: σταματήστε το κυνηγητό και θα σας προμηθεύουμε εμείς με (ελεγχόμενες) οικογενειακές στιγμές μας.

william
Φέσι και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ

Βέβαια, εικόνες σαν αυτή του party animal Κέιτ, κάθε άλλο παρά οικογενειακές είναι. Μπορεί να είναι η αγαπημένη της βασίλισσας, σε σχέση με την πιο εξωστρεφή και όχι μεγάλη φαν του πρωτοκόλλου Μέγκαν, αλλά ύστερα από τις εικόνες της ντροπής, πάει το προφίλ του άσπιλου ταγέρ και της πάντα φροντισμένης κόμμωσης.

O φωτογράφος μίλησε για τα παραλειπόμενα από τις λήψεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίες τραβήχτηκαν το 2007 όταν το ζευγάρι ακόμη έβγαινε ανεπίσημα – παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011.

Σύμφωνα με τον Μαξ Μπάτεργουορθ, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε έξω από το κλαμπ «Mahiki» στο Λονδίνο την ώρα που προσπαθούσε να βολευτεί στο πίσω μέρος ενός ταξί, ενώ ταυτόχρονα έλεγε στον οδηγό πού να την πάει, κάνοντας μία ομολογουμένως αστεία και «ύποπτη» γκριμάτσα.

harry
Προτού ντυθεί γαμπρός, ο Χάρι κρατιόταν με νύχια και με δόντια για να μην ορμήξει στους παπαράτσι

Η ώρα ήταν περίπου 2 με 3 το βράδυ, ενώ λίγα λεπτά αφότου έφυγε η Κέιτ με το ταξί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όπου τους περίμενε ένας σοφέρ.

Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται πως ο Γουίλιαμ μετα βίας προσπαθεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, την ίδια ώρα που πιάνεται από το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου- κι αυτή είναι μία σπάνια εικόνα του Γουίλιαμ-ενώ ο πιο άτακτος κι επαναστάτης Χάρι μας είχε συνηθίσει σε πιο εξωστρεφείς και «ροκ» συμπεριφορές.

aniston
Η Τζένιφερ Ανιστον φυγαδεύεται σε ταξί μετά τη νυχτερινή της διασκέδαση

Ο Μαξ έχει φωτογραφίσει και τον πρίγκιπα Χάρι να βγαίνει από κέντρο διασκέδασης, ωστόσο ο ίδιος μετά από επεισόδιο που είχε με έναν φωτογράφο το 2014, προσπαθούσε κάθε φορά να είναι όσο πιο χαμηλών τόνων και ανέκφραστος γίνεται. Μοιάζει να κρατάει τα νεύρα του και την ψυχραιμία του, ενώ στην πραγματικότητα είναι έτοιμος να εκραγεί.

Τέλος, από τον φωτογραφικό φακό του Μπάτεργουορθ, που είναι ούτως ή άλλως πολύ γνωστός φωτογράφος σελέμπριτις, έχουν περάσει κι άλλα μεγάλα ονόματα που έχουν διασκεδάσει σε πριβέ κλαμπ του Λονδίνου, μεταξύ αυτών οι Μπέκαμ, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Μάικλ Τζάκσον, η Πάρις Χίλτον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μαντόνα. Οταν έχεις τέτοια «μοντέλα», είναι πολύ δύσκολο οι φωτογραφίες που βγάζεις να περάσουν απαρατήρητες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...