391
Γκουίνεθ Πάλτροου, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και Μπραντ Πιτ. | CreativeProtagon

Οταν ο Μπραντ Πιτ είπε στον Γουάινσταϊν: «Αν ξανακουμπήσεις τη Γκουίνεθ θα σε σκοτώσω»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2018, 12:37
Γκουίνεθ Πάλτροου, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και Μπραντ Πιτ.
|CreativeProtagon

Οταν ο Μπραντ Πιτ είπε στον Γουάινσταϊν: «Αν ξανακουμπήσεις τη Γκουίνεθ θα σε σκοτώσω»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2018, 12:37

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν μια από τις πρώτες. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε μιλήσει στους New York Times για το ποιον και τη συμπεριφορά του έως τότε υπερεπιτυχημένου κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν· οι αποκαλύψεις είχαν οδηγήσει στην αποκαθήλωση του δημιουργού τόσων και τόσων επιτυχιών και τον έκαναν συνώνυμο ενός τέρατος σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Πάλτροου είχε περιγράψει πως ο Γουάινσταϊν την παρενοχολούσε σεξουαλικά όταν εκείνη έκανε ήταν 22 ετών στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ο παραγωγός είχε προσλάβει τη νεαρή τότε ηθοποιό για να παίξει στο φιλμ εποχής «Emma» (1996) και την κάλεσε στο ξενοδοχείο Peninsula Beverly Hills για ένα «επαγγελματικό μίτινγκ».

Σύμφωνα με την Πάλτροου, ο Γουάινσταϊν άρχισε να απλώνει τα χέρια του πάνω της και της ζητούσε επίμονα να του κάνει μασάζ.  Η ηθοποιός, σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά του, είχε εκμυστηρευτεί στον τότε σύντροφό της Μπραντ Πιτ τι είχε συμβεί, και πρόσφατα αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Πιτ όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον Γουάινσταϊν, όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «The Howard Stern Show» στις 23 Μαΐου, η Πάλτροου αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο από μια πρεμιέρα του «Αμλετ» στο Μπρόντγουεϊ το 1995.  Ο Πιτ, ο οποίος κόλλησε στον τοίχο τον πανίσχυρο παραγωγό όταν τον συνάντησε. Του είπε εξαγριωμένος να μην παρενοχλήσει ξανά τη σύντροφό του.

«Αν τολμήσεις να την κάνεις να ξανανιώσει άβολα, θα σε σκοτώσω», φέρεται να του είπε μεταξύ άλλων.

«Ηταν πολύ σημαντικό αυτό που έκανε τότε ο Μπραντ, γιατί αξιοποίησε τη φήμη και τη δύναμή του για να με προστατεύσει σε μια εποχή που ήμουν άγνωστη και αδύναμη. Είναι υπέροχος», είπε η 45χρονη σήμερα Πάλτροου, η οποία είχε αρραβωνιαστεί το 1996 με τον Πιτ, αλλά η σχέση τους δεν κατέληξε σε γάμο· o 53χρονος σήμερα Πιτ παντρεύτηκε την Τζένιφερ Ανιστον και έπειτα την Αντζελίνα Τζολί.

Η Πάλτροου πρόσθεσε πως μετά το συμβάν με τον Πιτ, ο Γουάινσταϊν την απείλησε και την προειδοποίησε να μην πει σε κανέναν άλλο για το τι συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ωστόσο αφηγείται πως η συνεργασία τους από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου ήρεμη και ο Γουάινσταϊν της φώναζε συνεχώς, ενώ η ίδια απόρησε που δεν την αντικατάστησε με κάποια άλλη. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι ο Γουάινσταϊν προσέλαβε την Πάλτροου για το «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» το 1999, φιλμ που της χάρισε το Οσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...