354
Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στη Ραχήλ Μακρή, και όχι μόνο, για όσα ακούστηκαν εις βάρος της | REUTERS/Pedro Nunes

Φουρέιρα: «Οι εκπομπές με έκαναν σκουπίδι, όχι οι Ελληνες»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2018, 18:38
Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στη Ραχήλ Μακρή, και όχι μόνο, για όσα ακούστηκαν εις βάρος της
|REUTERS/Pedro Nunes

Φουρέιρα: «Οι εκπομπές με έκαναν σκουπίδι, όχι οι Ελληνες»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2018, 18:38

«Ετυχε να μεγαλώσω στην Ελλάδα, να την κάνω πατρίδα μου και να τη λατρέψω. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να κερδίσεις την αποδοχή όλων, το καταλαβαίνεις όμως μεγαλώνοντας. Χαίρομαι που τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους ομοφυλόφιλους, είμαι η πρώτη που στηρίζω την αλλαγή και παλεύω για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Μετά το bullying που έχω φάει για το θέμα της καταγωγής μου, ενώ νόμιζα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, και ως προς αυτό, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα έχουν ρατσιστικές διαθέσεις».

Τα παραπάνω είναι λόγια της Ελένης Φουρέιρα που έδωσε συνέντευξη στη Lifo και στον Αλέξανδρο Διακοσσάβα και είπε όσα δεν μπορούσε να πει από τη Λισαβόνα, καθώς εκεί, κύριο μέλημά της ήταν να τραγουδήσει εκπροσωπώντας την Κύπρο και φέρνοντας τελικά τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

«Τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι, απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδές. Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Ελληνες. Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν».

Οσο για τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή«Βγήκε η Ραχήλ Μακρή και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Ελληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κυρία Μακρή όταν ήταν βουλευτής».

Πώς την είδαν στο εξωτερικό. Οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις τη βραδιά του ημιτελικού και του τελικού, ενδέχεται να της ανοίξουν πόρτες στο εξωτερικό.

«Εχω φάει bullying ακόμα και γι’ αυτό: “έλα, μωρέ, τώρα, αυτή γυμνή βγαίνει, γι’ αυτό ασχολούνται μαζί της”. Στην Ευρώπη κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.

» Το ότι μπορώ να είμαι σέξι είναι μέρος της δουλειάς μου και μου αρέσει. Φυσικά και με έχουν εκμεταλλευτεί επαγγελματικά, αλλά αν έχεις αυτογνωσία, το καταλαβαίνεις την ίδια στιγμή που πάνε να σε εκμεταλλευτούν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...