193
Ο Χάρισον Φορντ στο «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» - ποια θα αναλάβει τον ρόλο; | Lucasfilm, Ltd.

Θα έβλεπες μια γυναίκα στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς;

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 18:42
Ο Χάρισον Φορντ στο «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» - ποια θα αναλάβει τον ρόλο;
|Lucasfilm, Ltd.

Θα έβλεπες μια γυναίκα στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς;

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 18:42

Υπάρχει μέλλον μετά τη σχεδιαζόμενη πέμπτη ταινία Ιντιάνα Τζόουνς; Ο σκηνοθέτης της κινηματογραφικής σειράς, Στίβεν Σπίλμπεργκ, πιστεύει πως υπάρχει, έστω και χωρίς τον εμβληματικό, όμως γερασμένο πια, Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Sun, όπως τις μεταφέρει ο Guardian, ο αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε «αρκετά σίγουρος» ότι η νέα ταινία της σειράς, που θα βγει στις αίθουσες το 2020, θα είναι και η τελευταία για τον 75χρονο πια Φορντ στον ρόλο του δυναμικού αρχαιολόγου.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, η σειρά των ταινιών «σχεδόν σίγουρα» θα συνεχίσει, και θα έλθει η ώρα ο εμβληματικός χαρακτήρας να πάρει μια διαφορετική μορφή.

Σχολίασε μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αυτό θα σημαίνει ανάθεση του ρόλου σε γυναίκα, ότι απλά «θα αλλάξουμε το Τζόουνς σε Τζόαν, αλλά αυτό δεν είναι κακό».

Οι τρεις πρώτες ταινίες της σειράς τη δεκαετία του ’80 έκαναν ευρύτερα γνωστό τον Ιντιάνα Τζόουνς και τις περιπέτειές του. Ο Φορντ και ο Σπίλμπεργκ φρόντισαν να βάλουν μια πολύ έντονη κωμική πινελιά και δόση υπερβολής.

Η τέταρτη ταινία, το 2008, μάλλον απογοήτευσε τους οπαδούς. Η επόμενη ταινία θα αρχίσει να γυρίζεται τον Μάρτιο του 2019 και θα κάνει πρεμιέρα το 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...