319
Η είσοδος της κατοικίας του θύματος | Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 08:58
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/04/2018, 14:05
Η είσοδος της κατοικίας του θύματος
|Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 08:58
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/04/2018, 14:05

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στην κατοικία του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 52χρονος έχει χάσει πολύ αίμα και έχει τραύματα σε πολλά όργανα, αλλά και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, ανέφεραν σε πρώτες δηλώσεις τους οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος γύρω στις 05:00 την ώρα που αυτός κοιμόταν με την σύζυγό του και δύο από τα τρία παιδιά του.

Αρχικά κινήθηκαν στο ισόγειο και στη συνέχεια ανέβηκαν στον όροφο.

Τότε το θύμα αντιλήφθηκε τους εισβολείς και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αυτοί, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, όταν αντιστάθηκε τον χτύπησαν πρώτο με λοστό στο κεφάλι ενώ, στη συνέχεια, ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στις 05:35 και ως τώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από ομάδα γιατρών. Εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί τονίζουν ότι δίνουν μάχη για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και να αναταχθεί.

Λεπτομερέστερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Η πρώτη εκτίμηση από την αστυνομία είναι πως πρόκειται για ληστεία, ωστόσο για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ανακοίνωση του υπουργείου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο  κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  υροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής, μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση  συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...