235
Ο Σουμάχερ το 2005 στην Γερμανία | Ralph Orlowski/Getty Images

Μία ανακοίνωση μετά από καιρό από την οικογένεια του Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2018, 14:43
Ο Σουμάχερ το 2005 στην Γερμανία
|Ralph Orlowski/Getty Images

Μία ανακοίνωση μετά από καιρό από την οικογένεια του Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2018, 14:43

Τέσσερα χρόνια υπό ιατρική επίβλεψη βρίσκεται ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ. Μετά από αρκετό καιρό μάλιστα, η οικογένεια του σπουδαίου οδηγού ταχύτητας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους.

Ο 49χρονος Σουμάχερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013 και από τότε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει. Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σαμπίν Κεμ υποστήριξε ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά τη στήριξη των θαυμαστών του θρύλου της F1 και ζητά να σεβαστούν την επιθυμία της, η κατάσταση της υγείας του να παραμείνει ένα ιδιωτικό θέμα.

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπίν Κεμ χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την υγεία του Σουμάχερ.

Η οικογένεια του Σουμάχερ άλλωστε έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το ατύχημα του πρωταθλητή της Formula 1. Η μόνη ανακοίνωση που έγινε για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ ήταν από την εκπρόσωπο της οικογένειας τον Ιούλιο του 2014, όταν ο Σουμάχερ μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η οικογένεια στο σπίτι τους στη Γενεύη.

Οι θαυμαστές του θρυλικού πιλότου πάντως εξακολουθούν να περιμένουν μία ευχάριστη είδηση ή έστω κάποια ενημέρωση για την πορεία της υγείας του αγαπημένου τους «Σούμι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...