265
Το τατουάζ με τον φοίνικα στην πλάτη του Μπεν Αφλεκ φάνηκε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας | Twitter

Ψεύτικο ή αληθινό το τεράστιο τατουάζ του Μπεν Αφλεκ στην πλάτη;

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 18:28
Το τατουάζ με τον φοίνικα στην πλάτη του Μπεν Αφλεκ φάνηκε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας
|Twitter

Ψεύτικο ή αληθινό το τεράστιο τατουάζ του Μπεν Αφλεκ στην πλάτη;

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 18:28

Ψεύτικο ή αληθινό; Ιδού η απορία που ανέκυψε όταν ο Μπεν Αφλεκ εμφανίστηκε στην παραλία με τεράστιο, πολύχρωμο και για πολλούς κακόγουστο τατουάζ στην πλάτη. Πριν από τρία χρόνια ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως το τατουάζ ήταν ψεύτικο. Η παρατεταμένη παρουσία του πάντως στο σώμα του Μπεν εγείρει ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο είναι ειλικρινείς οι δηλώσεις του ηθοποιού…

Το θέμα, πάντως, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το τρολάρισμα να πέφτει «βροχή».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Triple Frontier», σε παραλία της Χαβάης, ο Μπεν φαίνεται να μπαινοβγαίνει στη θάλασσα με γυμνή την πλάτη του.

baba4

Το ερώτημα που απασχολεί εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου είναι ο λόγος που ώθησε τον ηθοποιό να επιλέξει ως τατουάζ έναν φοίνικα να αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Ο μύθος γύρω από το τατουάζ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φωτογραφίες, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπεν με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε πως ο ηθοποιός είχε κάνει το τατουάζ στο σπίτι της Γκάρνερ στο Λος Αντζελες. Δήλωσε, μάλιστα, πως είναι ψεύτικο.

ba6

«Εχω πολλά τατουάζ, αλλά προσπαθώ να είναι σε σημεία που δεν χρειάζεται να καλύπτεις πολύ. Με τον καιρό παθαίνεις κάτι σαν εθισμό με τα τατουάζ» τόνισε.

Όταν όμως κάποια στιγμή ρώτησαν την Τζένιφερ Γκάρνερ για το τατουάζ, λέγοντάς της πως ο Μπεν το έκανε για εκείνη, η ίδια απάντησε: «Ενας φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του; Εγώ είμαι οι στάχτες στο σενάριο; Αρνούμαι να είμαι οι στάχτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...