256
Ο Νίκος Δένδιας συζητάει με πολίτη στις Καστανιές | Τwitter

Στον Εβρο ο Δένδιας – τι είπε στους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 13:30
Ο Νίκος Δένδιας συζητάει με πολίτη στις Καστανιές
|Τwitter

Στον Εβρο ο Δένδιας – τι είπε στους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 13:30

Τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12 η μέρα στις τουρκικές φυλάκες συνάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ (και τομεάρχης Θράκης) Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στον Έβρο, εκπροσωπώντας τον αρχηγό του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Telonio_Kastanies
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και τομεάρχης Θράκης στο τελωνείο στις Καστανιές

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Δένδια ήταν ο μεθοριακός σταθμός των Καστανέων, όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες εισόδου και εξόδου προς και από την Ελλάδα και την Τουρκία. «Είναι φανερό ότι το τελευταίο επεισόδιο έχει οδηγήσει σε δραματική μείωση του αριθμού και της κίνησης στο συγκεκριμένο συνοριακό φυλάκιο», δήλωσε ο κ. Δένδιας.

Αναφέρθηκε επίσης στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανουπόλεως. «Είχα την ευκαιρία», είπε, «να τους μεταφέρω τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και να διαβεβαιώσω ότι και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας ασφαλείς στις οικογένειές τους».

 

Οπως εξάλλου επεσήμανε ο κ. Δένδιας, η επίσκεψή του στον Έβρο δεν είναι τυχαία:  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε τομεάρχη της συγκεκριμένης περιοχής, γιατί για εμάς ο Έβρος, η Θράκη, έχει μία τεράστια σπουδαιότητα. Ήρθα τώρα ακριβώς γιατί αισθάνομαι ότι η παρουσία μας εδώ έχει μία σημασία. Να δείξουμε ότι παρακολουθούμε τα πράγματα και κατά το δυνατόν προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και για την επίλυση του ζητήματος, αλλά επίσης είμαστε δίπλα στον λαό της Θράκης ακόμα και στις ώρες που τα πράγματα παρουσιάζουν μία αδόκητη όξυνση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...