302
O Γιώργος Βασιλειάδης έξω από το Μαξίμου, όταν ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Βασιλειάδης: «Οταν ο Σαββίδης κάνει αυτή τη “μπούκα” τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά;»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 09:24
O Γιώργος Βασιλειάδης έξω από το Μαξίμου, όταν ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Βασιλειάδης: «Οταν ο Σαββίδης κάνει αυτή τη “μπούκα” τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά;»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 09:24

«Ενδεχομένως το ίδιο το σύστημα δεν μπορούσε να αντέξει την κανονικότητα. Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν γεγονότα που δεν μας τιμούν. Οι φορείς του ποδοσφαίρου να πάρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν», δήλωσε στον ANT1 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας για την επ’αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια και την εισβολή Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο.

Σε ερώτηση σχετικά με τη χρονική διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος ο κ. Βασιλειάδης είπε: «Το πρωτάθλημα θα διακοπεί όσες φορές χρειαστεί και η διακοπή θα ισχύσει μέχρι να καταφέρουμε να βάλουμε κανόνες και μέχρι να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ηρεμία. Ολοι θα καταλάβουν τώρα ότι υπάρχει κίνδυνος για “Grexit”. Να μπουν κανόνες για να σταματήσει αυτή η αηδία». 

«Θα αρχίσει μόνο όταν μπορέσουμε να βρούμε μια λύση και να διασφαλίσουμε ηρεμία και σύνεση. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω αυτή τη στιγμή» προσέθεσε ο κ. Βασιλειάδης, για να συμπληρώσει: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε εξαιρετική συνεργασία και με FIFA και με UEFA και τα πράγματα είναι σοβαρά. Θα υπάρξει κίνδυνος για Brexit. Αν θέλουν Ευρώπη πρέπει να καθίσουν σοβαρά να βάλουμε πέντε κανόνες και να σταματήσει αυτή η αηδία».

«Οταν ο Σαββίδης κάνει αυτή τη “μπούκα” μέσα τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά που κάνει τα ίδια πράγματα;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Θα υπάρξει κατηγορητήριο για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα; Η κυβέρνηση αναφέρεται στο γεγονός της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη; Δεν έχουμε πρόβλημα να έρθουμε σε σύγκρουση. Θέλουμε να υπάρχουν κανόνες. Αν υπήρχε παρέμβαση της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη γιατί να μην την κάνει στον πρώτο βαθμό και να την κάνει στο δεύτερο;», πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο κ. Βασιλειάδης απάντησε: «Σαφώς και θα μπορούσα να σκεφτώ να παραιτηθώ εφόσον δω ότι η μάχη που έχω αποφασίσει να δώσω χάνεται. Κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε φόρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...