306
Ο Γκάρι Ολντμαν με την πέμπτη σύζυγό του Γκιζέλ Σμιντ. Η τρίτη σύζυγός του όμως τον καταγγέλλει ως βάναυσο άνθρωπο | REUTERS/Danny Moloshok

«Δώσατε Οσκαρ σε βίαιους άνδρες» καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Γκάρι Ολντμαν

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2018, 11:25
Ο Γκάρι Ολντμαν με την πέμπτη σύζυγό του Γκιζέλ Σμιντ. Η τρίτη σύζυγός του όμως τον καταγγέλλει ως βάναυσο άνθρωπο
|REUTERS/Danny Moloshok

«Δώσατε Οσκαρ σε βίαιους άνδρες» καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Γκάρι Ολντμαν

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2018, 11:25

Πού χάθηκε το #MeToo; Κάποιες ήθελαν σχεδόν κάθε άνδρα εκτός των βραβείων. Και αυτό συνέβη με την Ντόνια Φιορεντίνο, η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της με την πράξη της Ακαδημίας του Χόλιγουντ να απονείμει το Οσκαρ α’ ανδρικού ρόλου –για τον Γουίνστον Τσόρτσιλ στο φιλμ «Darkest Hour»– στον πρώην σύζυγό της, τον σπουδαίο Γκάρι Ολντμαν.

«Συγχαρητήρια, Γκάρι και συγχαρητήρια στην Ακαδημία που τίμησε όχι έναν αλλά δύο άνδρες, που έχουν βιαιοπραγήσει, με Όσκαρ» σχολίασε πικρόχολα η Φιορεντίνο στο TMZ, αναφερόμενη προφανώς και στο Όσκαρ το οποίο έλαβε και ο Κόμπι Μπράιαντ που είχε μηνυθεί για σεξουαλική επίθεση το 2003. «Νόμιζα ότι είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;» συνέχισε.

Η Ντόνια Φιορεντίνο, η οποία ήταν από το 1997 έως το 2001 παντρεμένη με τον σταρ του «Darkest Hour», τον κατηγόρησε το 2001 ότι ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία πάνω της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Υποστήριξε ότι, μια φορά, την χτύπησε με ένα τηλέφωνο. Ο Γκάρι είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της, εξηγώντας ότι τσακώνονταν για το τηλέφωνο και κατά λάθος την χτύπησε, όταν σταμάτησε να το κρατάει σφιχτά.

Δεν έγινε μήνυση και, τελικά, ο δικαστής έδωσε την κηδεμονία των δύο παιδιών τους στον Ολντμαν. Η Φιορεντίνο ήταν η τρίτη σύζυγος του Γκάρι Ολντμαν και, σήμερα, ο 60χρονος ηθοποιός ζει με την πέμπτη σύζυγό του, την Γκιζέλ Σμιντ.

2018-03-05T104455Z_1378887448_HP1EE350TUV2G_RTRMADP_3_AWARDS-OSCARS-VANITYFAIR
Ο Γκάρι Ολντμαν μετά τη βράβευσή του. Πίσω του είναι οι δυο γιοι που απέκτησε με την Φιορεντίνο και η πέμπτη σύζυγός του Γκιζέλ Σμιντ (Reuters)

Οσον αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ, ο σταρ του NBA κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα το 2003. Απαγγέλθηκε εναντίον του κατηγορία, δικάστηκε, αλλά το κατηγορητήριο κατέπεσε όταν το υποτιθέμενο θύμα αρνήθηκε να συνεργαστεί στο δικαστήριο. Ειπώθηκε ότι οι αντίδικοι κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους πέντε εκατ. δολαρίων αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αρνήθηκε ότι έδωσε ποτέ αυτά τα χρήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...