194
Παρά το ατύχημα, το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά | REUTERS/Lucy Nicholson

«Είμαι περήφανος για την κόρη μου», λέει ο πατέρας της Παπαντάκις μετά το γυμνό ατύχημα

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2018, 08:54
Παρά το ατύχημα, το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά
|REUTERS/Lucy Nicholson

«Είμαι περήφανος για την κόρη μου», λέει ο πατέρας της Παπαντάκις μετά το γυμνό ατύχημα

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2018, 08:54

Θέμα των ημερών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ έγινε η ελληνικής καταγωγής γαλλίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπριέλα Παπαντάκις (Γαβριέλα Παπαδάκη για τους γονείς της), η οποία είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του προγράμματός της: Το κοστούμι που είχε επιλέξει την… πρόδωσε, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για κάποια ώρα με το στήθος έκθετο.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να αναζητήσουν τους οικείους της και η USA Today εντόπισε τον πατέρα της Μανώλη Παπαδάκη, ο οποίος αν και αρχικά είπε ότι ένιωσε απογοήτευση για αυτό που της συνέβη, σε δηλώσεις στην αμερικανική εφημερίδα τόνισε ότι το ατύχημα που είχε η κόρη του «δεν θα τη λυγίσει, είναι πολύ σκληρή και έχει δουλέψει πάρα πολύ».

Ζήτησε μάλιστα να περιμένουμε για να δούμε τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια η Γκαμπριέλα. «Είμαι υπερήφανος για την ίδια, ειδικά σήμερα», λέει.

Στο πλευρό της Γκαμπριέλας βρέθηκαν και φίλοι της μέσω των social media.

Σε ό,τι αφορά τους διοργανωτές που συνέχισαν να δείχνουν πλάνα από το ατύχημα της, εξήγησαν ότι «καλύπτουμε όλες τις εμφανίσεις και το ίδιο κάναμε και σε αυτή την περίπτωση με τα replay όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παπαντάκις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...