343
Η -εμφανώς σκεπτική- Μελάνια Τραμπ σε επίσκεψή της στο Σινσινάτι | REUTERS/ John Sommers II

Σύννεφα στον γάμο του Ντόναλντ με τη Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2018, 15:41
Η -εμφανώς σκεπτική- Μελάνια Τραμπ σε επίσκεψή της στο Σινσινάτι
|REUTERS/ John Sommers II

Σύννεφα στον γάμο του Ντόναλντ με τη Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2018, 15:41

Η παλιά ιστορία της σύντομης σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, όπως και άλλη μία που ήλθε στο φως, φαίνεται ότι έκαναν την Μελάνια Τραμπ να πάρει αποστάσεις από τον σύζυγό της, πυκνώνοντας τις φήμες για τα προβλήματα στον γάμο της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή το περιοδικό New Yorker ανέφερε ότι το 2006 ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γνωρίσει και είχε συνάψει για μερικούς μήνες σχέση με την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, «κουνελάκι» του Playboy. Η σχέση έμεινε κρυφή, αν και λέγεται ότι το κουτσομπολίστικο περιοδικό National Enquirer δεν προχώρησε στη δημοσίευση άρθρου για το θέμα.

Μόλις τρεις μήνες νωρίτερα η Μελάνια Τραμπ είχε φέρει στον κόσμο τον Μπάρον, τον μοναδικό γιο του ζευγαριού, γράφουν τώρα οι Times του Λονδίνου.

Περίπου το ίδιο διάστημα ο Τραμπ είχε γνωρίσει και συνάψει σχέση και με την Στόρμι Ντάνειλς.

Οπως και αν έχουν τα πράγματα, ο αμερικανικός Τύπος που παρακολουθεί στενά το προεδρικό ζευγάρι και έχει παρατηρήσει ότι η Μελάνια Τραμπ σε αρκετές περιπτώσεις αποφεύγει να εμφανιστεί ή να ταξιδέψει με τον σύζυγό της.

Τελευταίο δείγμα την περασμένη Παρασκευή κατά την άφιξή τους στην αεροπορική βάση Αντριους για να μεταβούν στη Φλόριντα όπου μίλησαν με επιζώντες της μαζικής δολοφονίας στο λύκειο.

Η Τραμπ επέλεξε να μεταβεί από τον Λευκό Οίκο στην αεροπορική βάση όχι με το ελικόπτερο, όπως ο σύζυγός της, αλλά με την αυτοκινητοπομπή της.

Η δικαιολογία της εκπροσώπου της Μελάνια Τραμπ ήταν ότι με το πρόγραμμα της Πρώτης Κυρίας θα ήταν καλύτερο να μετέβαινε κατευθείαν στη βάση. Οι δημοσιογράφοι δεν έδειξαν να πείθονται: την Παρασκευή η Τραμπ δεν είχε προγραμματισμένες υποχρεώσεις ενώ είχαν ενημερωθεί ότι θα ήταν μαζί του στο ελικόπτερο.

Αλλά και στην άφιξή τους στη Φλόριντα η Τραμπ δεν φάνηκε πολύ πρόθυμη να πιάσει το χέρι του συζύγου της.

Δεν ήταν η πρώτη φορά  που η Μελάνια Τραμπ σπάει το πρωτόκολλο για να μεταβεί κάπου μόνη.

Πριν από μερικές εβδομάδες το ίδιο είχε πράξει για τη μετάβασή της στο Καπιτώλιο για την ομιλία για την Κατάσταση της Ενωσης, κάνοντας τα αμερικανικά μέσα να αναρωτηθούν αν πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά στις σχέσεις του πρώτου ζεύγους της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...