524
Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού στα βραβεία SAG το 2015 | Photo by Kevork Djansezian/Getty Images/Ideal Images

Διαζύγιο-βόμβα: Γιατί χώρισαν η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού;

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 09:22
Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού στα βραβεία SAG το 2015
|Photo by Kevork Djansezian/Getty Images/Ideal Images

Διαζύγιο-βόμβα: Γιατί χώρισαν η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού;

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 09:22

Τριάντα μήνες. Τόσο κράτησε ο γάμος της Τζένιφερ Ανιστον με τον Τζάστιν Θερού, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το διαζύγιο, εν μέσω μάλιστα φημών ότι η 49χρονη ηθοποιός είναι ξανά με τον Μπραντ Πιτ. Ηταν και αυτός ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν τις φήμες; Αυτό άλλωστε επικαλούνται στην ανακοίνωσή τους, ότι μολονότι πρόκειται για μια ιδιωτική απόφαση, τη δημοσιοποίησαν για να μην κανιβαλιστεί από τα μέσα ενημέρωσης· το τίμημα της δόξας στο Χόλιγουντ…

Οι ψίθυροι ήταν ούτως ή άλλως πολλοί. Τα σχολαστικά αμερικανικά ΜΜΕ είχαν παρατηρήσει ότι ο Θερού εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα μόνος στη Νέα Υόρκη, ενώ το σπίτι του ζευγαριού είναι στο Λος Αντζελες. Από την άλλη η Ανιστον εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι της Ελεν ντε Τζενέρις το περασμένο Σάββατο.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός –που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Friends» για να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στο σινεμά– και ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός, Τζάστιν Θερού («Το Κορίτσι του Τρένου», «Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι», οι πιο πρόσφατες ταινίες στις οποίες συμμετείχε) ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης και δυόμισι χρόνια γάμου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2008, ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Την Πέμπτη, λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Τζένιφερ Ανιστον (γεννήθηκε 11 Φεβρουαρίου 1969 στην Καλιφόρνια), ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους που μεταδόθηκε από το Reuters.

«Κανονικά, θα το κάναμε ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του ταμπλόιντ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», προσθέτουν χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά στα αίτια του χωρισμού.

epa05818164 Justin Theroux and Jennifer Aniston arrive for the 2017 Vanity Fair Oscar Party following the 89th annual Academy Awards ceremony in Beverly Hills, California, USA, 26 February 2017. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in 24 categories in filmmaking. EPA/NINA PROMMER
Τζάστιν Θερού και Τζένιφερ Ανιστον σε μια δημόσια εμφάνισή τους τον Φεβρουάριο του 2017 (EPA/NINA PROMMER)

Ωστόσο δεν είναι ανεξήγητο το διαζύγιο. Στον κόσμο του θεάματος οι βραχύβιοι γάμοι είναι ο κανόνας και οι μακροχρόνιες σχέσεις η εξαίρεση – όλοι έχουν να λένε για τον μισό αιώνα που κράτησε ο γάμος του Πολ Νιούμαν με την Τζόαν Γούντγουορντ, αλλά δεν βρίσκουν άλλους παρόμοιους. Η Ανιστον και ο Θερού πέρασαν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους τους στο Μεξικό, όμως πολλοί είναι εκείνοι που τη θέλουν να επανασυνδέεται με τον Μπραντ Πιτ, σύζυγό της από το 2000 μέχρι το 2005 (μέχρι που χώρισαν γιατί ο Πιτ ερωτεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...