193
Η κυρία Γεννηματά είχε συνάντηση μίας ώρας με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο της στη Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης | φωτ. αρχείου

Γεννηματά: Στήνουν ξανά «βρώμικο ’89»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 16:56
Η κυρία Γεννηματά είχε συνάντηση μίας ώρας με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο της στη Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
|φωτ. αρχείου

Γεννηματά: Στήνουν ξανά «βρώμικο ’89»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 16:56

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό για την επιλογή τους να επιβάλουν στην κορυφή της επικαιρότητας την υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Στήνουν σκευωρία για τους πολιτικούς τους αντιπάλους, πρόκειται για προσπάθεια ενός νέου βρώμικου ’89», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή της αμέσως με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ.

Αφού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «χρησιμοποιεί τη σκανδαλολογία για να επιτεθεί στη Δημοκρατία», η κυρία Γεννηματά διεμήνυσε ότι η παράταξή της θα υπερασπιστεί τα στελέχη της μπροστά στην επίθεση που δέχονται και «από εκεί και πέρα όλα θα πρέπει να βγουν στο φως». «Όχι όμως με κουκουλοφόρους να επιτίθενται στην πολιτική για κομματικές σκοπιμότητες», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Συνάντηση με Γ. Παπανδρέου

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η κυρία Γεννηματά είχε συνάντηση μιας ώρας με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο της στη Βουλή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν η υπόθεση Novartis και η στάση της ΔΗΣΥ, οι εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, καθώς επίσης οι διεργασίες και η πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου προοδευτικού φορέα.

Επιπλέον η κυρία  Γεννηματά ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου και για όσα συζήτησε νωρίτερα με τον Επίτροπο Μοσκοβισί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...