215
Η Ο΄Ρίορνταν σε συναυλία στην Ιρλανδία το 2000 | REUTERS/Paul Yeung/File Photo

Σχέδια για το μέλλον έκανε λίγο πριν πεθάνει η Ντολόρες Ο’Ρίορνταν

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2018, 11:03
Η Ο΄Ρίορνταν σε συναυλία στην Ιρλανδία το 2000
|REUTERS/Paul Yeung/File Photo

Σχέδια για το μέλλον έκανε λίγο πριν πεθάνει η Ντολόρες Ο’Ρίορνταν

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2018, 11:03

Για τις δουλειές που σχεδίαζε το επόμενο διάστημα μιλούσε λίγο πριν από τον ξαφνικό της θάνατο η Ντολόρες Ο’Ρίορνταν, η τραγουδίστρια των Cranberries που βρέθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει ότι στις 12 Ιανουαρίου, η ιρλανδέζα τραγουδίστρια μίλησε στο τηλέφωνο με τον Νόελ Χόγκαν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, για τον πρώτο δίσκο τους μετά από έξι χρόνια και για μια περιοδεία που σχεδίαζαν τον Μάρτιο.

«Ήταν μια χαρά. Μιλήσαμε για την επιστροφή της στη δουλειά», είπε ο Χόγκαν.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια έστειλε δύο τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ τους. Η προοπτική της επιστροφής στη δισκογραφία φαίνεται να την ενθουσίαζε

Μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει η Ο’Ρίορνταν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συζητήσει για δουλειές και συνεργασίες, με πολύ καλή διάθεση.

Μετά τα μεσάνυχτα στις 15 Ιανουαρίου τηλεφώνησε στον Νταν Γουάιτ, τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας, και του είπε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί του.

Ο ίδιος θυμάται ότι η Ντολόρες «είχε καλή διάθεση». Ωστόσο, συνεχίζει, «είχα δει μερικά σημάδια για κατάθλιψη, αλλά έκανε σχέδια για την εβδομάδα» και τονίζει πως τίποτα δεν προμήνυε την δυσάρεστη εξέλιξη που ήλθε λίγες ώρες αργότερα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της Ο’Ρίορνταν δεν έχουν αποσαφηνιστεί καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και της νεκροψίας παραμένουν απόρρητα. Οι Αρχές δεν χαρακτηρίζουν ύποπτο τον θάνατο της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...