289
O Κώστας Κατσίκης έδωσε άλλη εκτίμηση για την παραμονή ή όχι του Κώστα Ζουράρι στην κυβέρνηση | SOOC

Κατσίκης: Μπορεί να μη γίνει αποδεκτή η παραίτηση Ζουράρι

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 10:13
O Κώστας Κατσίκης έδωσε άλλη εκτίμηση για την παραμονή ή όχι του Κώστα Ζουράρι στην κυβέρνηση
|SOOC

Κατσίκης: Μπορεί να μη γίνει αποδεκτή η παραίτηση Ζουράρι

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 10:13

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ίσως να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι, η οποία υπεβλήθη από τον υφυπουργό Παιδείας για να κοπάσει ο σάλος από τις υβριστικές δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Αρη Θεσσαλονίκης, έκανε ο συνάδελφός του στους Ανεξάρτητους Ελληνες, Κώστας Κατσίκης, ο οποίος αμφισβήτησε και το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση.

«Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καμμένο για αυτό το ζήτημα. Αρκούμαι όμως στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Ζουράρις σε τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι δεν τον παρότρυνε σε αυτήν την απόφαση ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η παραίτηση δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή και εναπόκειται στην κρίση του Πρωθυπουργού» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ το πρωί της Τρίτης από το στούντιο του ΣΚΑΪ όπου ήταν καλεσμένος.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του καναλιού, Μαρίας Αναστασοπούλου, αν υπάρχει πιθανότητα να μη γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Ζουράρι, ο κ. Κατσίκης απάντησε: «Ναι, δεν το αποκλείω». 

Ο κ. Κατσίκης πήρε και αποστάσεις από τις δηλώσεις του συναδέλφου του στους ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου ο οποίος έθεσε θέμα παραμονής του κ. Ζουράρι με τη φράση «ή αυτός ή εγώ».

«Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», σχολίασε ο κ. Κατσίκης, ο οποίος επέμεινε στο αφήγημα ότι ο (παραιτηθείς) υφυπουργός Παιδείας έχει ένα σατιρικό στιλ λόγου και στο κάτω κάτω μιλούσε για ποδοσφαιρικές ομάδες. «Το βρίσκω πιο πιθανό να παραμείνει στη θέση του», είπε ο κ. Κατσίκης.

Οπως εξήγησε, ένας υπουργός κρίνεται από τη συνολική παρουσία του και πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του υφυπουργού Παιδείας στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε, ο κ. Ζουράρις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Παιδείας «έχει καταθέσει τροπολογίες και ρυθμίσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολείων του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...