182
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Τσίπρας συνάντησε τον Ζουράρι – Κλείνει με τον Καμμένο την εκκρεμότητα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 08:04
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Τσίπρας συνάντησε τον Ζουράρι – Κλείνει με τον Καμμένο την εκκρεμότητα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 08:04

Στο θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Ζουράρι στρέφει την προσοχή της η κυβέρνηση, μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Δευτέρας, σε μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα όσο μένουν ανοιχτά άλλα θέματα όπως η αξιολόγηση και οι συνομιλίες με την ΠΓΔΜ.

Για σήμερα Τρίτη προγραμματίζεται συνεννόηση (ή ακόμη και συνάντηση) μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το βράδυ της Δευτέρας έγινε σύντομη συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του κ. Ζουράρι.

Αγνωστο παραμένει για την ώρα τι θα γίνει με την αναπλήρωση του κ. Ζουράρι, αν δηλαδή θα γίνει άμεσα ή θα γίνει κατά τον ανασχηματισμό που τοποθετείται μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, το οποίο κατά το πρόγραμμα θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως υπουργός υπέβαλε την παραίτησή του την Κυριακή προς τον Πρωθυπουργό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα Τρίτη ο κ. Τσίπρας μεταβαίνεi αυθημερόν στη Λευκωσία όπου και θα πάρει μέρος στην τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας.

Στην επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, το συριακό ζήτημα και το Προσφυγικό, αλλά και οι σχέσεις της ΕΕ με την Ιορδανία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...